NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Re: NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Hojte, koupena opravna sada a vymeneno - leve zadni dvere. Hrozna drbacka, ale je to v cajku
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
Neviete či sa dá zohnať samotná gumová ochranná priechodka? Predchádzajúci majiteľ uz zväzok opravoval, ale zničil priechodku, len káble omotal eska páskami a gumou, ale teraz mám dieru do stĺpika kam idú káble. Alebo nápad akým spôsobom to riešiť? Dík
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Pruchodka se da sehnat urcite, ale jak ji tam dostat, ze jo? Asi to nepujde pretahnout pres konektor.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Tak možnosť je rozobrať konektor, nasadiť priechodku a znova zložiť. A vôbec mal by som to asi celé rozobrať a skontrolovať či kábliky nie sú náhodou len zatočené do seba bez letovania. Aj takých expertov som už zažil.
Tak výměnu kabelového svazku u obou zadních dveří mám už za sebou. Použil jsem opravnou sadu z ACI, přiletování a zaizolování smršťovací bužírkou.
RE Marek 65: škoda že jsi daleko- gumovou přechodku mám.
RE Marek 65: škoda že jsi daleko- gumovou přechodku mám.
Zdravím pánové,
prosím o radu
při opravě kabelového svazku LZ dveří na Zafiře se mi "podařilo" vytáhnout bílý kabel vč. pinu ze zásuvky a teď nevím, kam jej umístit v zásuvce zpět..Veděl by někdo? Mělo by se jednat o kabel k centrálu.
Díky
prosím o radu
při opravě kabelového svazku LZ dveří na Zafiře se mi "podařilo" vytáhnout bílý kabel vč. pinu ze zásuvky a teď nevím, kam jej umístit v zásuvce zpět..Veděl by někdo? Mělo by se jednat o kabel k centrálu.
Díky
Astra H caravan 1.7cdti, r.v. 2007
Insignia ST 2.0cdti, r.v. 2009
Ve svorkovnici X7, bílý vodič (LZ dveře - centrální zamykání) je to Pin 4.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Děkuji, odpoledne to můžu dodělat
Astra H caravan 1.7cdti, r.v. 2007
Tak som sa včera pustil do opravy káblového zvazku. Predchádzajúci majiteľ previedol veľmi "profesionálnu" opravu. Kábliky držali pokope len silou vôle, resp len vďaka izolačnej páske. Okrem toho zlikvidoval tesnenie v ktorom káble boli takže mi pravdepodobne tieklo do karosérie. Čudujem sa že dvere doteraz vôbec fungovali OK. Komplet som to rozobral, preletoval a dal do nového tesnenia ktoré sa mi podarilo zohnať. Bol to ale pekný pôrod ktorý trval dve hodiny, ale konečne to je OK.
Pekna praca, no dasa o aj bez vypinovania dobre urobit hlavne je to rychlejsie Ale ak treba menit aj gumenne tesnenie ( husi krk ) tak ina moznost neni
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip