Kde a co tankujete?
Re: Kde a co tankujete?
Je to tak ONO vozí staré zásoby z rakouska! Kamarád který pro ně dříve vozil toto potvrdil!
- Reklama
To je hnus velebnosti
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Teraz jazdim sluzobne do Talianska a skusal som naftu v Rakusku- BP Ultimate diesel, V power diesel - auto ide jednoznacne tichsie, lepsie, motor menej rezonuje pri nizkych otackach. BP Ultimate je v tej casti Rakuska, cez ktoru chodim za 1.13€ (cca 28.80 CZK). Normalna OMV v Rakusku je rovnako super. V CR sa mi zda, ze podobne vlastnosti ma Verva Diesel - aspon podla pocitu z jazdy a "hluku" motora.
Natankoval som naftu aj pri Hypernove - asi nebude zla, ale po tom, co jazdim aj vyssie spominane druhy, uz ju asi tak skoro do Astry nedam
Natankoval som naftu aj pri Hypernove - asi nebude zla, ale po tom, co jazdim aj vyssie spominane druhy, uz ju asi tak skoro do Astry nedam
Opel Astra Caravan 2008 1.9 CDTI
Aké máte skúsenosti na Slovensku s CS METRO?
Dneska mi kamarad potvrdil ze opravdu ONO vozi nejaky benzinovy sracky z ciziny a tady je pere do stojanu. Zatim co udajne u Tesca a dokonce i Makra neni benzin vubec spatnej! No vyzkousim ho co mu rekne Astricka
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Ja tankujem asi 70% u ONO Jihlava ... a zatial som nezbadal ziadne rozdiely ci tankujem u Agip, Benziny a pod. (ani na spotrebe a ani na chode motora). Skor naopak u Shell Trebic som zbadal ze je to poriadny bordel - takze nikdy viac.
Mozno zbadam v buducno ze ONO nie je zrovna dobre pre motor ... ale mam zaruku 12 rokov ... a dufam ze auto nebudem mat tolko ...
Skuste pisat svoje vlastne skusenosti (dobre / zle) a presne uvedte kde a aka pumpa ... a nie mojho otca kona brat tvrdil ze pozna niekoho kto pozna tamtoho a on tvrdil ze je to na prd ... to su tak skreslene a nepodlozene informacie .
Prajem pekny den.
M.
Ja tankujem asi 70% u ONO Jihlava ... a zatial som nezbadal ziadne rozdiely ci tankujem u Agip, Benziny a pod. (ani na spotrebe a ani na chode motora). Skor naopak u Shell Trebic som zbadal ze je to poriadny bordel - takze nikdy viac.
Mozno zbadam v buducno ze ONO nie je zrovna dobre pre motor ... ale mam zaruku 12 rokov ... a dufam ze auto nebudem mat tolko ...
Skuste pisat svoje vlastne skusenosti (dobre / zle) a presne uvedte kde a aka pumpa ... a nie mojho otca kona brat tvrdil ze pozna niekoho kto pozna tamtoho a on tvrdil ze je to na prd ... to su tak skreslene a nepodlozene informacie .
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Tak par let tankuji v Tesku u Futura v Ostrave a zadny problem jsem neshledal. Jezdi tam i drazsi znacky. Ale sem tam natankuji i jinde. Vyzkousel jsem OMV (byvala ARALKA) u Marijanskohorske v Ostrave zda je rozdil ve spotrebe a dam vedet.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Bral jsem ve FM na hypernove/albertu Natural 95 do sekacky a pomerne velky obsah vody. Schvalne jsem si totiz vylil ten benzin do pruhledne nadoby, protoze jsem byl na to upozornen. Jinak ja osobne tankuji Shell, AGIP, Benzina a nemam zasadni problem.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Tak ohledně ONO je to celkem známé, oni začínaly tady v Plzni než se ten mor rozšířil do celý země. V Plzni berou u ONO lidi se stodvácama a cizinci Asi člověk nepozná rozdíl hned, ale na delší používání bude lepší se porozhlídnout jinde.
MrMarian: jak jsi vkouzlil 12ti letou záruku? Myslíš na prorezivění karosérie ne?
MrMarian: jak jsi vkouzlil 12ti letou záruku? Myslíš na prorezivění karosérie ne?
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
corsaczek: Sorry, mas pravdu ... zaruka je iba 6 rokov , dufam ze to auto nebudem mat za 6 rokov ... uz teraz ma celkom hnevaju nedorobky (nedotiahnute detaily)
Zaruku mam nasledovne (za predpokladu ze budem chodit na servisne prehliadky):
- 2 roky na vsetko
- 6 rokov na motor, prevodovku
- 12 rokov na prehrdzavenie karoserie ...
ONO urcite nebude najlepsie, s tym suhlasim ... ale medzi ONO 95 a OMV 95 je 5Kc/l rozdiel (plna nadrz = 250Kc - u ONO je to takmer 10 litrov navyse!!!) ak by som chcel este nieco kvalitnejsie (napr OMV 100) tak dalsie 1-3 Kc/l ... a v percentach je cena o 20-30% vyssia ako u ONO. Na vysocine je najdrahsi benzin - asi preto beriem aj u ONO.
A spotrebu mam aj s (70%) ONO benzinom 5.8l/100km - nizzsiu nepotrebujem
Ak by bol rozdiel 1-3Kc/l tak bez rozmyslania OMV / Benzina ... ale takto ...
Prajem pekny den.
M.
corsaczek: Sorry, mas pravdu ... zaruka je iba 6 rokov , dufam ze to auto nebudem mat za 6 rokov ... uz teraz ma celkom hnevaju nedorobky (nedotiahnute detaily)
Zaruku mam nasledovne (za predpokladu ze budem chodit na servisne prehliadky):
- 2 roky na vsetko
- 6 rokov na motor, prevodovku
- 12 rokov na prehrdzavenie karoserie ...
ONO urcite nebude najlepsie, s tym suhlasim ... ale medzi ONO 95 a OMV 95 je 5Kc/l rozdiel (plna nadrz = 250Kc - u ONO je to takmer 10 litrov navyse!!!) ak by som chcel este nieco kvalitnejsie (napr OMV 100) tak dalsie 1-3 Kc/l ... a v percentach je cena o 20-30% vyssia ako u ONO. Na vysocine je najdrahsi benzin - asi preto beriem aj u ONO.
A spotrebu mam aj s (70%) ONO benzinom 5.8l/100km - nizzsiu nepotrebujem
Ak by bol rozdiel 1-3Kc/l tak bez rozmyslania OMV / Benzina ... ale takto ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan