Predvcerom mi nastal problem. Najpr po nastartovani nezhasla kontrolka nespravnej funkcie, taka zlta
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
vdaka
Cekni ci nehadze chybu egr. Mne to ukazovalo dve. Alebo ho rovno vyber von a kukni sa ci ten bordel nebrani tomu aby sa zatvoril uplne. Je to len 6 srobov (12mm) za 10 min to mas vybrate aj namontovanepavelA píše:....Čaute. Ako to je s tým EGR ventilom. Mne to tiež dako blbne teraz ten motor a domnievam sa ze to bude asi tym EGER-om. Auto mi vpohode nastartuje ale otacky zacnu na volnobehu kolisať a dosť často nakoniec zhasne. Ked pri volnobehu pridam plyn tak v EGR ventile nieco cukne to ho asi zopne alebo čo, ale aj tak tie otačky niesu take rovnomerne ako by mai byť. Vie niekto poradiť čo s tým treba nech to neblbne ? Motor mi zatiall taha normalne ale niečo tam určite nie je dobre ked mi tie otačky kolíšu následkom čoho sa mi motor vypína.Vdaka
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |