Ráfky
- Reklama
Re: Ráfky
Zdravím,
možná blbej dotaz, ale pro jistotu, neboť potřebuju sehnat plechy na zimní sadu:
Všude v konfigurátorech disků vyjíždí disky na Zafiru s roztečí děr 5x110. Já zkoušel měřit rozteče na svých letních kolech a od středu ke středu protilehlých šroubů to je jen 105. Je to jen nějaká odchylka/zaokrouhlení nebo je možnost, že mám 5x105?
A středový otvor je 65mm?
Díky za potvrzení, abych pak nekoukal, kdybych se seknul
možná blbej dotaz, ale pro jistotu, neboť potřebuju sehnat plechy na zimní sadu:
Všude v konfigurátorech disků vyjíždí disky na Zafiru s roztečí děr 5x110. Já zkoušel měřit rozteče na svých letních kolech a od středu ke středu protilehlých šroubů to je jen 105. Je to jen nějaká odchylka/zaokrouhlení nebo je možnost, že mám 5x105?
A středový otvor je 65mm?
Díky za potvrzení, abych pak nekoukal, kdybych se seknul
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozteč se neměří mezi šroubama, ale v kružnici kde šrouby leží. Takže buď v klidu, máš určitě 5x110
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Cau, chci se zeptat, jake mate zkusenosti s elektronama v zime. Ja jsem vzdycky mel na Astrach na zimu plechace. Ted uvazuju o elektronech i na zimu. Ale mam spatnou zkusenost s elektronama v zime ze Skody Roomster. Tam se mi pravidelne pri jizde po dalnicich ve snehove brecce stavalo, ze brzdy zacaly ucinkovat az tak po 2 sekundach brzdeni. Bylo to dost neprijemny a vysvetluju si to zaspinenim koutoucu od strikajici brecky od kamionu pripadne dalsich aut. Za jinych okolnosti se to nikdy nestavalo. Stalo se to taky nekomu? Podobne by to mohlo byt i pri jizde v hlubokem snehu. Diky za odpovedi.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
Jazdim na elektronoch kazdu zimu uz 8 rokov a nikdy som nic podobne nepozoroval.
Jedine co sa mi zatial stalo bolo, ze sa mi tam nabral sneh a vibroval volant kvoli tomu (kym sa zas nedostal von). Pripadne ak by si to casto wapkoval v zime, tak mozes teoreticky odpalit nejake zavazia
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Ahoj chlapy, chtěl bych se zeptat. Mam Astru Caravan r.v. 2006 1,9cdti 74kW a opatřil jsem si alu kola 5x110 R17 ET40 8J a gumy 225x45x17. Otázka zní pujdou mi tam alu v pohodě bez problemu nebudou drhnout a tak? Díky za rady a odpovědi.