Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
Re: Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
Ahoj.
Vyměnil jsem GID za CID(KS 13111166) a ukazuje mě chybný dojezd(mnozstvi paliva v nádrzi).Jak to můžu opravit?Pomůže přepsání indexu nebo výměna snímače paliva?Díky.
Vyměnil jsem GID za CID(KS 13111166) a ukazuje mě chybný dojezd(mnozstvi paliva v nádrzi).Jak to můžu opravit?Pomůže přepsání indexu nebo výměna snímače paliva?Díky.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2005 ,OPCOM China Clon
- Reklama
přepsat kod. v nádrži je snímač bud na lineární "napětí" nebo "odpor" a nejspíš máš na display nakodovanej ten druhej
Indexy v CIMu jsem změnil ale stále to ukazuje špatný stav paliva.
Prosimte, raději do toho nehrab, když nevíš vůbec co děláš. Kdyby sis alespoň přečetl tohle vlákno, hned v prvním příspěvku by ses dočetl že se kódy mění v displayi! O CIMu tu není ani zmínka. A přehled kódu je tam taky vypsán
- vojtavojta
Displej při programování rozpozná typ snímače hladiny paliva (lineární odpor nebo lineární napětí) který je naprogramovaný v jednotce přístrojů IPC. Podle čísla dílu displeje (je-li potřeba) a typu snímače se pak zvolí index kódů pro displej a ten se pak naprogramuje.JardaP píše:Indexy v CIMu jsem změnil ale stále to ukazuje špatný stav paliva.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Omlouvám se ,myslel jsem CIDu ne CIMu.Mam Astra h 2005 s BC,takže index 007.Ale stále je chybné hlášení stavu paliva.Mam možnosti:006 007 008 009 ,víc možností v nabídce není.Původně tam bylo nastaveno GID a 009.
- vojtavojta
Jaky je rozdil mezi BC a spotrebou???
OP-COM
OP-COM
Tak podle tabulky vidím, že bys tam měl mít zase 009
Dneska jsem vyndaval GID. Vždycky se v jednoduchym návodu musí objevit problém Když jsem sundaval celej středovej panel, nahoře má držel na dvou cvočcích, ten pravej ani za boha, nechápu, že byl zarvanej dovnitř tak, že se muse ohnout do protisměru při vyndavání...
Jinak dotaz, k čemu je tam malaá krabička na tom plechu za displayem??
Jinak dotaz, k čemu je tam malaá krabička na tom plechu za displayem??
- vojtavojta
Ve vetsine pripadu ta prava sponka,pri vatahovani panelu,spadne dolu a je problem ji najit.Ja uz stratil dveWerewolf píše:že byl zarvanej dovnitř tak, že se muse ohnout do protisměru při vyndavání
OP-COM
OP-COM