Souhlasim, mně při výmněně oleje, nejdéle trvalo zvednout auto dostatečně vysoko.vojta píše:snad všichni výrobci k filtru těsnění dávají, každopádně u Z19DT ti výměnu oleje fakt nepřeju...
Motorový Olej
- BikerMarius
Re: Motorový Olej
- Reklama
Ja ked som menil prvy krat tak som si pomohol zhodenim prednej casti vyfuku
Lebo ked som dotahoval obal na filter, tak som ho dal krivo a nemal som priestor na dotiahnutie klucom ....
A ked som prisiel na to, ze len stacilo lepsie osadit obal a dalo sa to rukou dotiahnut takmer az po koniec, tak som skoro prisiel o nervy.
Tak dlho mi este vymena oleja netrvala
Lebo ked som dotahoval obal na filter, tak som ho dal krivo a nemal som priestor na dotiahnutie klucom ....
A ked som prisiel na to, ze len stacilo lepsie osadit obal a dalo sa to rukou dotiahnut takmer az po koniec, tak som skoro prisiel o nervy.
Tak dlho mi este vymena oleja netrvala
Astra H, Z19DT
Poradí mi někdo čísla olej a naft filtru na astru 1,9CDTI 88kw 2007.nejlépe Mann
Olejový HU711/4X
Palivový PU723X
Palivový PU723X
tady máš přehled všech filtrů
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- rosta12345
Tabulka pěkná, ale jen tak ze zvědavosti do budoucna, Z18XEL bude mít asi fitry stejné jako Z18XER ??
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
Díky za rady ;)A předpokládám,že když dám olej GM Dexos 2 5W30,nic tím nezkazím?Doteď jsem dával Brentol 5W30 longlife a vychází dosti draho...GM se nechá sehnat za rozumnou cenu,tak bych na něj přešel
do originál auta patří originál olejalousekc píše:Díky za rady ;)A předpokládám,že když dám olej GM Dexos 2 5W30,nic tím nezkazím?Doteď jsem dával Brentol 5W30 longlife a vychází dosti draho...GM se nechá sehnat za rozumnou cenu,tak bych na něj přešel
máš určitě Z18XEL? já mám v EPC pro zafiru B jen Z18XER a A18XERrosta12345 píše:Tabulka pěkná, ale jen tak ze zvědavosti do budoucna, Z18XEL bude mít asi fitry stejné jako Z18XER ??
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- rosta12345
no jo člověče máš pravdu na papíře co jsem měl vytisklý z konfigurátoru je XEL tak jsem žil v domnění že tam opravdu je a když teď koukám do TP tak tam je A18XER
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin
- rosta12345
i když teda trochu jsem googlil a teď už jsem z toho uplný jelen co jsem našel tak A18XER by měl být nejspíš 103KW a A18XEL by měl být 88KW tak podle toho bych měl mít spíš teda ten A18XEL i graf v tomhle vlákně by tomu odpovídal https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =32&t=6365
no asi mi nezbyde než se zkusit se kouknout do auta na motor co tam najdu za označení jestli ho teda najdu
no asi mi nezbyde než se zkusit se kouknout do auta na motor co tam najdu za označení jestli ho teda najdu
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin