Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
nejake novinky
Cd30mp3 s AUX 64€
Kabelaz na AUX 10€
Aux kabel som nemal v pred priprave co je skoda , ale este ze existuju vrakoviska, je problem to zohnat a najma to vytahovat z auta .
Viem je este jedna moznost kupit si pini, ako uz je pisane niekde na fore a urobit si 3zilovy kablik nic zlozite.....
Cd30mp3 s AUX 64€
Kabelaz na AUX 10€
Aux kabel som nemal v pred priprave co je skoda , ale este ze existuju vrakoviska, je problem to zohnat a najma to vytahovat z auta .
Viem je este jedna moznost kupit si pini, ako uz je pisane niekde na fore a urobit si 3zilovy kablik nic zlozite.....
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 18 led 2015, 00:40, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
hej Q !!!!! mas to fakt super, znovu prochazim Tve fotky a cerpam inspiraci, do jara snad pres zimu se do toho naplno opru a osvitim si taky "zopár" mist ve sve Hance.. diky za to! at to slouzi a dela paradu, lidi kolem Tebe musi uzivat te parady! mej se hezky, JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Máš to fakt vychytaný , ale měl bych dotaz, to AUX u ručky mám taky už asi z výroby, ale zajímalo by mne jestli můžeš procházet menu hudby ve founu dálkou z volantu, mne to nechodí a tím pádem je to celkem nepoužitelný
Jo a pro upřesnění, kde je ten 7 reprák v mém autě, někdo tvrdí že pod zadním sedákem a někde jsem četl že uprostřed na palubovce pod čelním oknem
Jo a pro upřesnění, kde je ten 7 reprák v mém autě, někdo tvrdí že pod zadním sedákem a někde jsem četl že uprostřed na palubovce pod čelním oknem
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
Mobil : 602318645
- vojtavojta
Tam.Defender píše:uprostřed na palubovce pod čelním oknem
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Defender píše:Máš to fakt vychytaný , ale měl bych dotaz, to AUX u ručky mám taky už asi z výroby, ale zajímalo by mne jestli můžeš procházet menu hudby ve founu dálkou z volantu, mne to nechodí a tím pádem je to celkem nepoužitelný
Ahoj, dakujem a som rad ze sati moja praca paci....
Takze 7 reproduktor je ako pise Vojtavojta,v strede palubovky
Aux je super vec a pokial mam dobre informacie tak sa neda listovat v mobile alebo mp3, co je skoda
JKBN si super a dakujem, napodobne aj tebe prajem vela km bez nehody a poruchy ak budes chciet s niecim pomoct rad, vzdy rad pomozem kazdemu
Dalsia novinka
GID KP 100€
GID KP 100€
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 18 led 2015, 00:45, celkem upraveno 1 x.
chromove kruzky troska nesedeli do palubovky ale po par chvil prehovarani s kliestami som ich presvedcil a upravil aby neboli tak zapustene tie vyduchy
cena kruzkov 10€ od jedneho velmi dobreho kamarata
cena kruzkov 10€ od jedneho velmi dobreho kamarata
vyber hudby TOP! (pulka odeme z mesta, pulka od vas ze SVK )
jak to hraje? je znatelny rozdil? jiste JO! bezva.. uzivej!
krouzky pekne, pekne to ladi s cernyma listama a str. panelem,.. !
jak to hraje? je znatelny rozdil? jiste JO! bezva.. uzivej!
krouzky pekne, pekne to ladi s cernyma listama a str. panelem,.. !
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
JKBN Hraje to o dost lepsie ako CD30 zda sami lespie basy som len laik
Ako si napisal polka z tvojho mesta a polka z mojho pokial mam donbre info, ale pocuvam vsetko.
si asi jediny co verne sleduje moje vlakno DAKUJEM a jemi potesenim
Ako si napisal polka z tvojho mesta a polka z mojho pokial mam donbre info, ale pocuvam vsetko.
si asi jediny co verne sleduje moje vlakno DAKUJEM a jemi potesenim