Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky už mám za sebou "přípravu na zimu" - tzn.:
- voskování (už před 2 týdny)
- přehozený koberečky
- přehozený stěrače (nebudu si srát BOSCH Aerotwin zimou )
- výměna tašky plné autokosmetiky z kufru za smetáček a škrabku
- už jen "dorozprašovat" letní směs a fláknout tam zimní
- dnes ještě nechám vyvážit zimáky a zítra si přehodím
Budu měnit ze 17 liťáků na 16 liťáky takže si myslím, že vzhledově to až taková vražda nebude a hlavně to bude krapet pohodlnější..
- voskování (už před 2 týdny)
- přehozený koberečky
- přehozený stěrače (nebudu si srát BOSCH Aerotwin zimou )
- výměna tašky plné autokosmetiky z kufru za smetáček a škrabku
- už jen "dorozprašovat" letní směs a fláknout tam zimní
- dnes ještě nechám vyvážit zimáky a zítra si přehodím
Budu měnit ze 17 liťáků na 16 liťáky takže si myslím, že vzhledově to až taková vražda nebude a hlavně to bude krapet pohodlnější..
- Reklama
- BikerMarius
zimní příprava v plném proudu
Taky už mám přezuto, zimní ostřik,zimní vif a namazaný gumy...astrouš bude stát do 17.11 u letiště tak aby tam nezmrnul.
BTW dneska ošplouchnoto to nejhorší, nedalo se na to koukat a malem přejetej cyklista jojo biker nemá rád silničkáře kor ty co vyjížděj z poza autobusu na kruháč
Taky už mám přezuto, zimní ostřik,zimní vif a namazaný gumy...astrouš bude stát do 17.11 u letiště tak aby tam nezmrnul.
BTW dneska ošplouchnoto to nejhorší, nedalo se na to koukat a malem přejetej cyklista jojo biker nemá rád silničkáře kor ty co vyjížděj z poza autobusu na kruháč
Dnes volali z magistrátu.
Přestavba z N1 - 4 místná na finální M1 - 5-ti místná je dokončena a povolena, v pondělí si jdu pro doklady.
Během příštího týdne postnu postup, nebylo to úplně jednoduché, ale jde to, i když nejrůznější články tvrdí opak.
Přestavba z N1 - 4 místná na finální M1 - 5-ti místná je dokončena a povolena, v pondělí si jdu pro doklady.
Během příštího týdne postnu postup, nebylo to úplně jednoduché, ale jde to, i když nejrůznější články tvrdí opak.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
ono kolikrát na magistrátu projde i to co by nemělo, třeba přihlásit auto starší 8-let dovezený ze země mimo EU
každopádně gratulace
každopádně gratulace
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
děkuji, sám jsem potěšen
jinak přestavba astry obecně by neměla být problém, protože způsob uchycení oka je proveden šroubem, který také drží zadní sedák. Nechci, aby si někdo vyložil Vojtovo příspěvek (a určitě to tak Vojta nemyslel) že něco není není košer. Všechno legálně, bez známostí a úplatků. Tečka.
Kdyby byly úchyty odřezané / zavařené, byla by situace jiná.
Něco jsem pohnojil já, něco magistrát, něco opel a něco technická, ale nakonec to dopadlo dobře
jinak přestavba astry obecně by neměla být problém, protože způsob uchycení oka je proveden šroubem, který také drží zadní sedák. Nechci, aby si někdo vyložil Vojtovo příspěvek (a určitě to tak Vojta nemyslel) že něco není není košer. Všechno legálně, bez známostí a úplatků. Tečka.
Kdyby byly úchyty odřezané / zavařené, byla by situace jiná.
Něco jsem pohnojil já, něco magistrát, něco opel a něco technická, ale nakonec to dopadlo dobře
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
nemyslel sem to že by to bylo nějaký nelegální, jen jsem naznačoval, že to co je kolikrát na internetu vylíčený jako nereálný, ve skutečnosti projde bez větších problémů...
narážel sem na to, že by nemělo jít přihlásit auto starší 8 let který bylo dovezený ze země mimo EU (např. švýcarsko), ale v reálu jim stačí pokud má auto evropskou homologaci (má vždy, pokud se prodávalo taky v EU)
narážel sem na to, že by nemělo jít přihlásit auto starší 8 let který bylo dovezený ze země mimo EU (např. švýcarsko), ale v reálu jim stačí pokud má auto evropskou homologaci (má vždy, pokud se prodávalo taky v EU)
Dnes kurier doniesol 2 ks CONTINENTAL TS850 205/55 R16 91 H. A o dve hodiny uz bolo aj auto prezute. 2 ks UG8 z minulych rokov este trochu zodeniem a asi januar/februar vymenim za nove. Tak nech pevne drzia v snehu , nech im nemusim pomahat retazami!
- BikerMarius
Taky ta astra mohla bejt aspoň o 10cm delší, člověk pak musí s matracema 200x90cm jet s otevřenym kufrem
Tak přezuto až dneska. Letní kola umytá, ošetřená a uskladněná ve sklepě . Zimáky jsem "doladil" poklicema, ale stejně nic mocpueblo píše:Budu přezouvat zítra a taky se na ten pohled netěším. Ze 17" na 15" - ale zase to budou měkkoučký bačkůrky
taky mám přezuto, už ve čtvrtek, poprvý v životě mam na zimu hliníky, nechal sem tam totiž ty co tam byly a na léto budou 17"