Stresni nosice (pricniky) II.
- Reklama
Re: Stresni nosice (pricniky) II.
Jáké jsou ty BISONTE co se týče hluku? Díky za info
Já je poslal nazpátek protože neseděly na hagusech
takže je nedoporučím na Háčko
takže je nedoporučím na Háčko
ASTRA H 1.6 85KW
Tak jsem absolvoval dvě týdenní dovolené s příčníky Bisonte a 450l rakví a vše bylo bez nejmenších problémů, vše drží jak přibité...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Jo, je to možné, hlavně se člověk nesmí bát to přitáhnout pořádně...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
To není o pořádném přitažení ale tvar vnitřní části patky nedosedala tvarem na hagus a proto se
to dalo uvolnit kýváním do strany a to mi za ten problém nestojí. tečka
to dalo uvolnit kýváním do strany a to mi za ten problém nestojí. tečka
ASTRA H 1.6 85KW
Tyhle konkrétní příčníky neznám, ale nevkládaly se tam do patek takové kovové úchyty/háčky? Totiž mám jiné příčníky Menabo Pickup (http://www.kupkolo.cz/stresni-pricniky- ... mm_z93432/), a do nich se takový kousek plechu vkládal - jsou dvě možnosti kam to vložit podle značky auta (Opel/Audi/Seat..) a pokud se to vloží do jiné dírky/štěrbiny , tak se to pořádně nechytne a příčníky vyvikláš, jak píšeš... Ale pokud to píchneš do té správné, tak (budeš mít dítě a) bude to držet.
Ahoj. Jak jsem psal tyhle patky byli ze dvou kusů a měli stáhnutím k sobě držet na hagusu
ale ten vnitřní díl tvarem nepasoval.A už nejsou na aukru ani na prodej.
No ale tyhle příčníky menabo vypadají zajímavě
ale ten vnitřní díl tvarem nepasoval.A už nejsou na aukru ani na prodej.
No ale tyhle příčníky menabo vypadají zajímavě
ASTRA H 1.6 85KW
Bisonte jsem ze střechy sundal ani ne vikláním ale stačilo jen zabrat směrem nahoru a guma která zapírá patku zezadu prostě neudržela tvar a z podélníku sjela. Takže příčníky šly tam odkud přišly ale borec od června nereaguje, peníze nemám takže mě ta sranda asi stála 2000kč i s poštou zpět.
Astra Caravan Classic 1.7CDTi 81kw