Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
Tak Adrspach nema chybu!
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Vono je to dost jednoduchý.Cartman píše:Já myslím, že zdejší chorvatofilové znají tuto trasu i poslepu . Jinak jsou aktuální informace na fóru http://forum.ihvar.cz/list.php?4
Předloni jsem tam jel poprvé. Jen jsem kouknul na google a zpamatoval si slova Brno, Vídeň, Graz, Záhřeb, Split + objízdnou trasu Slovinské dálnice Mureck, Lenart, Ptuj.
Pak už kouknout jen na správný sjezd v HR a zapamatovat si kde je ubytko.
Musím se pochválit, páč sem to odjel úplně bez mapy a bez navigace a bez jediného špatného odbočení přímo od baráku k baráku
No dovolenku mam za sebou , najskor k autu ...prvy krat s benzinom a este 1,8...podla pp spotreba tam 5,9 a naspat 6,1...tam sme isli 120-130 , naspat 130-140....traja v aute a nalozene komplet....
Pre mna velke prekvapenie
skoro cela cesta dialnica....
Teraz k dovolenke, boli sme v mestecku Vodice ...neskutocne mnozstvo krasnych zien a zabavy...ale na take miesto len bez zeny c ....kazdopadne plaz sa mi nepacila, naposledy sme boli v Tucepoch a o vela lepsie.....no ostatne okolo toho , zabava, restauracie atd na vysokej urovni.
Kazdopadne uz mam CHorvatska dost a rad by som sa vydal niekam ako vidim tady vyssie, Grecko a spol letecky a pozicat si tam auto. Len treba nejak priatelku ukecat do lietadla
Pre mna velke prekvapenie
skoro cela cesta dialnica....
Teraz k dovolenke, boli sme v mestecku Vodice ...neskutocne mnozstvo krasnych zien a zabavy...ale na take miesto len bez zeny c ....kazdopadne plaz sa mi nepacila, naposledy sme boli v Tucepoch a o vela lepsie.....no ostatne okolo toho , zabava, restauracie atd na vysokej urovni.
Kazdopadne uz mam CHorvatska dost a rad by som sa vydal niekam ako vidim tady vyssie, Grecko a spol letecky a pozicat si tam auto. Len treba nejak priatelku ukecat do lietadla
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano2 ja som bol vo Vodiacach 2 týždne dozadu. Len som bol ubytovaný v apartmáne asi 1km (pešo 10 min ) cestou pri pláži v časti Srima. Keby si išiel tam na pláž bolo by to lepšie. Menej ľudí a v podstate krajšia pláž. A apartmán asi 50 metrov od mora + balkón s výhľadom na more. Takže ranná káva a pivko cez deň a večer sa dalo krásne vychutnať. Inak pekné miesto a s tým "drevom do hory" tam asi chodiť netreba. Ja som tam však bol s rodinou
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Adršpach je super, před dvaceti lety jsem tam byl na vojně. Byl jsem tam minulý týden, ale počasí bylo bídné - celou trasu jsem absolvoval v dešti.
Já už dal letos AllIn v Tunisku, ale social Chorvatsko dám letos taky ještě Mám už rezervovaný ubytko právě v Tučepi.Adriano2 píše:No dovolenku ..., naposledy sme boli v Tucepoch a o vela lepsie.....
Nějaký tipy na odlehlejší pláže v okolí, kam stojí za to dojet? Aby tam nebylo tolik lidí a dalo se třeba i šnorchlovat?
Ale žádný pochody. Pěkně Astrou co nejblíž
Díky.
- lukas114478
Tak ja prispejem so svojou dovolenkou, ktoru travim momentalne v Zivogosce Mala Duba v slnecnom Chorvatsku. Astra cestu zvladla na jednotku 900 km po dialnoci tempom 130-140 km/h a 90 km po okreskach 95 km/h. Cela cesta trvala 10 hodin 17 minut. Spotreba 6.2 l/100km 4 dospely chlapy plus truhla na streche.
Opel Astra H 1.7 CDTi (74 kW) 10/2009, modrá metalíza
Ked prides na plaz das sa do lava okolo nuda plaze k utesu...tam nikto nechodi,totalne cista voda a plno rybiciek...tam sme chodili snorchlovat myx-father píše:Já už dal letos AllIn v Tunisku, ale social Chorvatsko dám letos taky ještě Mám už rezervovaný ubytko právě v Tučepi.Adriano2 píše:No dovolenku ..., naposledy sme boli v Tucepoch a o vela lepsie.....
Nějaký tipy na odlehlejší pláže v okolí, kam stojí za to dojet? Aby tam nebylo tolik lidí a dalo se třeba i šnorchlovat?
Ale žádný pochody. Pěkně Astrou co nejblíž
Díky.
Ano to je ono