CD text v radiu CD 30?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD text v radiu CD 30?
No dobře!Ale musí to být u těch písnoiček napsaný ne? Nero přece neví co tam máš za kapelu a za písničky!Mívám doma placky kde názvy písní jsou track 1 ,track 2 atd.
- Reklama
No ja mam vse v mp3 a ty si vsechny pojmenovavam vybornym programkem ID3TAG ktery ti cely album prejmenuje a vyplni ID3 tagy na par kliknuti takze super
Pote uz neni problem z toho udelat audio cd, ale v dnesni dobe to je dost krec

Pote uz neni problem z toho udelat audio cd, ale v dnesni dobe to je dost krec

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo!Já, co tomu moc nerozumím ,tak pojmenovávám každou skladbu jak trubka!
zkusím to někde najít a stáhnout to! A nero to neumí?
zkusím to někde najít a stáhnout to! A nero to neumí?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja myslim, ze vo vypalovani cd-textu problem nie je. Robim s Nerom a uz som poskusal vselico (mam aj zaskrtnuty CD text a aj som rucne vyplnal nazvy trackov a interpreta). Skor vidim problem v playeri v aute:( Lebo ako hovorim PC mi CD text v pohode cita a aj vo vlastnostich ked pozriem vypalene CD v Nerovi tak tam CD text mam.... Takze tam problem nevidim. Samozrejme CD30MP3 tieto tracky kamaratovi cita, ale ako ste niektori napisali vy s tym na radiu CD30 nemate problem, tak by to malo ist aj mne 

Tak jsem dnes cestou do prace zkousel prepinat udaje u pustene skladby, sice to bylo u MP3 ale prepinal jsem to pres to tlacitko CD
Takze u audio cd to asi bude stejne 

Mam v GTCcku CD30, to novsie s CD dole, myslim ze je to od Grundig, ale CD text to citat nevie. Potvdili mi to aj ini majitelia Astier. Ten starsi model, vraj od Blaupunktu, s tym nemal problem, po aktualizacii softu. Podobny problem som mal aj pri aktivovani funcie zatvarania okien dialkovym ovladanim. Neslo. Asi mam nejakeho mutanta 

Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Vdaka za info aj ked nepotesila
S tym otvaranim okien dialkovym ovladanim mi to nefunguje tiez, takze to mame asi rovnaku vyrobnu linku gomes:))))
Ale este raz diki za info. Ja ked pojdem najblizsie cez nejaky Opel servis tak sa na to opytam a uvidim co mi povedia.

Ale este raz diki za info. Ja ked pojdem najblizsie cez nejaky Opel servis tak sa na to opytam a uvidim co mi povedia.