OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Ahoj, nedaří se mi nainstalovat usb ovladač pro op-com na win8,zřejmě proto, že není digitálně podepsán od Microsoftu. Neměl by někdo nějaký tip jak to rozchodit. Zkoušel jsem hledat nějaké řešení ale zatím bez výsledku.
- Reklama
Tak jsem zkoušel verzi 2012, zatím jen na pc bez připojení, ale píše mi to Adminrights required!!!
Nemáte někdo stejný problém ??
Sorry, vyřešeno, stačí spustit jako správce
Nemáte někdo stejný problém ??
Sorry, vyřešeno, stačí spustit jako správce
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC
OP-COM v PL, EN, CZ, SK + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 480000km - žel nyní K.O.
OP-COM v PL, EN, CZ, SK + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 480000km - žel nyní K.O.
Ahoj chlapi ,
tiež som si objednal z ebay op-com V1.45/ 2010 a otázka znie , mám k tomu aj inštalačné CD a to je ako zlé ? stále tu na fore čítam , že stahujete ovládače ... tak ,že ten čo k tomu dostanem nefunguje a mám si stiehnuť nový ?
Ďakujem za odpovede
tiež som si objednal z ebay op-com V1.45/ 2010 a otázka znie , mám k tomu aj inštalačné CD a to je ako zlé ? stále tu na fore čítam , že stahujete ovládače ... tak ,že ten čo k tomu dostanem nefunguje a mám si stiehnuť nový ?
Ďakujem za odpovede
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Momentálne sa tu bavíme o novšej 2012 verzii
Použi to, čo dostaneš na inštalačnom CD, mal byt tam byt aj driver.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Tak na zkousku pripojeno pouze k notasu a probehl update na 1.45 a zda se ze ok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
swabel píše:Momentálne sa tu bavíme o novšej 2012 verzii
swabel , dik za rýchlu odpoveď
Re: Re: OPCOM - vase skusenosti
No zkusil jsem op-com 120309a a žádná změna, program spustím ale kabel se mnou nemluví. Zkoušel jsem napřed spustit tu driver instalacku pak program a nic, vše jsem smazal, znovu rozbalil, spustil program, nic, instalaci driver a nic, připojte kabel nebo nainstalujte ovladače.x-father píše:Uz jsem to tu psal. Hledej.
2012 to nedela.
Zkusím dohledat jak spustit virtuální PC s jiným systémem protože jinak s tím asi nehnu ale dík za vyčerpávající odpověď.
Nepodepsaný driver se musí instalovat jinak.
Přebootuj do režimu viz. návod a pak jde nainstalovat. Pak už by měl fungovat i v normálním bootu.
http://www.makeuseof.com/tag/how-can-i- ... windows-8/
Přebootuj do režimu viz. návod a pak jde nainstalovat. Pak už by měl fungovat i v normálním bootu.
http://www.makeuseof.com/tag/how-can-i- ... windows-8/
Čaute chlapi ,
tak dnes mi prišiel op-com china , dostal som k tomu inštalačné CD ,ale ako to myslia vážne ??? ten postup čo je tam je nejaký divný , mám nainštalovať asi 4 programy , písať na maili nejaké kódy čo mi potom prídu na aktiváciu a neviem čo ešte ... trošku zložité ...
Ako to robíte vy ? alebo je tu nejaký postup ? ako skúšal som aj tlačítko HLADAŤ ,ale nejako márne .
Diky za odpovede
tak dnes mi prišiel op-com china , dostal som k tomu inštalačné CD ,ale ako to myslia vážne ??? ten postup čo je tam je nejaký divný , mám nainštalovať asi 4 programy , písať na maili nejaké kódy čo mi potom prídu na aktiváciu a neviem čo ešte ... trošku zložité ...
Ako to robíte vy ? alebo je tu nejaký postup ? ako skúšal som aj tlačítko HLADAŤ ,ale nejako márne .
Diky za odpovede