Astra H Caravan - nouzové otevření 5.dveří

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
ŠimaZafiraB

Re: Astra H Caravan - nouzové otevření 5.dveří

Příspěvek od ŠimaZafiraB » 26 kvě 2013, 00:14

feldik píše:Ahoj,
tento problém s 5.dveřmi mě také jednoho dne zaskočil. Byl jsem naštvaný, protože jsem do kufru potřeboval a ve zlosti jsem pěstí uhodil do stříbrné lišty v místě madla a řekl pár neslušných slov. V tom elektromotorek zavrčel a dveře se otevřely. Takto jsem to otvíral asi měsíc a dnes to opět funguje bez problémů. Celé 5.dveře jsem rozebral, vše vyzkoušel, vše fungovalo, ale pohromadě ne. Určitě to bude mikrospínač v madle.
Prosim te neznas nejake cislo ci kod toho mikrospinace v madlu pod stribrnou listou ,popripade kde se to da koupit?
Opel Zafira 1,6 CNG

Reklama

maxnuke

Příspěvek od maxnuke » 23 led 2014, 16:38

Mě se zas stalo že nešel kufr otevřít protože okolo mikrospínače byl led. Narychlo jsem sundal gumu co kryje. Vyčistil a trošku vysušil prostor co tam je. Moc mě nešlo nasadil gumu, ale vše funguje. Jak bude čas musím sundat lištu. Vše vysušit pořádně nasadit gumu a utěsnit ,aby se tam nedostala voda a nezamrzlo mě to znovu. Řešil jste to už někdo?
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007

danielG

Příspěvek od danielG » 23 led 2014, 21:03

Taky mi tam teče, chce to hold násilí, trochu víc zmačknout, led povolí. Možná v létě sundat lištu, vysušit a zasilikonovat. Bych to auto mohl silikonovat celý, teklo mi do kufru přes prostřední brzdové světlo, teď se mi rosí pravé zadní světlo. Je to jak cedník :D :D :D
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw

maxnuke

Příspěvek od maxnuke » 23 led 2014, 21:07

Tak zadní brzdové světlo mě taky protékalo. Znovu jsem nasadil a je klid.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007

mango

Příspěvek od mango » 25 čer 2014, 10:40

Při větším dešti (teď jsem to byl zkontrolovat) mi opravdu teče do kufru. Spíš forma rosené nebo kapiček jsou při otevření kufru na levé straně a pak dole v gumičce viz obrázek.
Když vyklopím úplně páté dveře, tak pod tím plastem je taky vidět pár kapek.

Takže podle návodu mě asi čeká sundání celého plastu podle návodu v knížce a asi i zadního světla.

Máte nějaký tip čím to případně utěsnit, nějakou hmotu ?

Nebo máte s tím někdo zkušenosti ?
Přílohy
kufr.jpg
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.

Odpovědět