Kupujete ojetinu? Čtěte, na co vše si dát pozor
Re: Kupujete ojetinu? Čtěte, na co vše si dát pozor
A jen tak pro info, jak vypadají pedaly ? Mas je taky vydrene, ze nekde uz nemaji jakoby tu strukturu ?
- Reklama
opah
na pedály sa vykašli, tie sa dajú za 5korún vymeniť. A na toto sa nenadržíš auto jazdené v meste má pedále vydraté raz dva. Auto, čo jazdí dlhé tasy má pedále pri 150tis. ešte v pohode.
Napíšem ti to jednoducho daj na pocit aký máš z toho auta.
na pedály sa vykašli, tie sa dajú za 5korún vymeniť. A na toto sa nenadržíš auto jazdené v meste má pedále vydraté raz dva. Auto, čo jazdí dlhé tasy má pedále pri 150tis. ešte v pohode.
Napíšem ti to jednoducho daj na pocit aký máš z toho auta.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
A jak je to teda s tema prevodovkama ? Pocit vcelku dobry, az na start, který nebyl na ,,brnk", ikdyž byl motor zahraty.
o převodovce M32 je toho tady napsáno dost, oprava 20-30tis, mě hučela na 3 a 4 už v 80tis
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Buď v klidu. Jednička a zpátečka jsou takový menší bolístky. Zvlášť když je auto z velkýho města=samý rozjíždění. Mě jednička taky občas nechce zaskočit, ale to je opravdu 1 případ z 10. Takže pokud vyloženě nehučí, netřeba řešitopah píše:A jak je to teda s tema prevodovkama ? Pocit vcelku dobry, az na start, který nebyl na ,,brnk", ikdyž byl motor zahraty.
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
To se mi zda jako dobry důvod, proč nebrat... Dobry motor v kombinaci se spatnou prevodovkou :'(
buď v pohode opel neštartuje brnk, ale chvilku točí ako aj fiat, peugeot a pod. Brnk chytá asi len vw group teda ich TDI. pokial netočí viac ako cca.5 sekúnd je to OK myslím.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Špatná převodovka to není, vysrat se ti muže stejně jako u kterýhokoliv auta . Záleží, jak je namáhaná a kdo s tím jak jezdil, což bohužel asi určitě nevíš stejně jako 95% kupujících. Já třeba vím, že na mojí Astře na převodovku nikdo nesáhl 180t km a pořád drží. Minulý rok jsem v ní udělal proplach a vyměnil olej a chod se citelně zlepšil. Nekupovat si auto jen proto, že tam jde občas hůř 1. převod je podle mě blbostopah píše:To se mi zda jako dobry důvod, proč nebrat... Dobry motor v kombinaci se spatnou prevodovkou :'(
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
Škoda té M32-ky... 20-30 je docela ranec.. Kolik vyjde preventivní vymena lozisek v prevodovce ? Bez naplne..
Neni tady nejaky brnak, který by za rozumnou uplatu auto proklepl se vším všudy ?