Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
no nevim švagr měl 1.2 htp 10 let, najeto asi 160tis a auto se sypalo jak kráva
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Taky jsem jí měl a docela děs. Měl jsem tedy social edition, takže se tam nemělo skoro co podělat, ale i tak se dařilo jezdit celkem pravidelně na nevyžádanej servis. Ale žralo to, nejelo to a co mě dostalo, když jsem chtěl zkontrolovat olej a místo měrky jsem vytáhnul jen pahejl. V servisu řekli, že se to stává docela běžně, že se měrka uklepe. Válí se dole ve vaně a neřeší to. Dali novou a jelo se dál. Pak mi odešel palivoměr, resp. odešel snímač v nádrži...... Najel jsme s ní asi 120tis. a šla s firmy, takže nevím kolik ještě vydržela.
nechapu ze firmy stale kupuji social skodovky kdyz zde je mnoho dalsich znacek. me by se nemit ted forda libil novy auris kombik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Každej druhej Opel v kombíku je taky služebák a plno lidí na něho nadává
35O tisic s 1.2 HTP komplet originál vše původní a šlape jako hodinky tak to ti nevěřim.1.2 HTP po 1OO zbavit.Ted dělám fabii má najeto taky 16O motor vylágrovanej až to není hezký.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
No nevěř, ale je to tak jede, svítí i troubí
Teraz si posadajte pani na zadok: V kamošovej firme mali jednu feliciu pickup na rozvoz liekov vramci slovenska a chybalo tomu to autaku asi do milion km už iba necelych 22tkm ked sa im rozjebkal ťahometer, hold smola jak prasa zvlašť ked chceli auto po najazdeni jedneho mega darovať výrobcovy do MB na muzealny exponát, ale po pripadnej oprave tahometra by to už nebolo vierohodne!
Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele ho, BESIPa... http://www.ibesip.cz/aplikace-viditelnost/
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To je nejakej fejk, nema tam vubec celni sklo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Sakra ja ho přejel