Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
Ale jak jsem naposlouchal je to jen u volnobehu, no mozna to ma i jiny duvod nez snizeni spotreby aby se motor vypinal na krizovatce Jakmile ale jedes vic jak 40 uz to skoro slyset neni, kazdopadne na predjizdeni jako jsem zvykly z Hacka jsem musel zapomenout, moc se to neda, i kdyz to ma 100koni tak ten vykon rekneme pri 90km uz tam chybi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Objem nenahradíš...
Tak jsem dnes Dennyho trosku zamestnal a timto mu opet dekuji.
Mam nove/vymenene:
olej v automatu
spinac kufru = nova lista se spinacem
vzpery kufru
novy opravny svazek kabelaze levych a prachy zadnich dveri
Auto ma 159000 km tak snad dame aspon jednou tolik jeste
Mam nove/vymenene:
olej v automatu
spinac kufru = nova lista se spinacem
vzpery kufru
novy opravny svazek kabelaze levych a prachy zadnich dveri
Auto ma 159000 km tak snad dame aspon jednou tolik jeste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj ten nejlepsi ale ona ani ta 1.6 neni spatna, ale proste s temi par kw navic to jede lip.
Když už jsme u forda, měl jsem teď astru v servise a jako náhradní vůz mi dali focuse cabrio 1.6 74kw. jako nemít to sklápěcí střechu a tak dobrý rádio tak děs! Na to, že to mělo stejných 74kw jako mám v astře, to ale vůbec nejelo Přitom v klidu jsem měl spotřebu 8,6l. Na blbnutí bez střechy s rádiem naplno super, inač bych to opravdu nechtěl. Ale docela bych se pro porovnání svezl v astře TT proti VW Eos mi přišel focus jako o pár tříd níž. Takže stále jsem moc rád za oplíka
Doposud jsem si myslel, že mám tichý benzínový automat, tak bohužel.
http://www.youtube.com/watch?v=D2X1_OYL7xQ
http://www.youtube.com/watch?v=D2X1_OYL7xQ
Miloši natoč to znovu bez tý projíždějící motorky v pozadí a budeš mít zase tichej automat