Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW-podvozek a kola
Re: Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW
Hezke pocasi opravdu bylo ale uz neni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW
Ochutnavka z mobilu. Podvozek stavitelny AP sportfahrwerke a kola Royale wheels GT R18.
Re: Berryho Caravan 1,9CDTi 88kW-podvozek a kola
velmi pekne masku si zatmavoval???
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Vse co bylo na aute chrom je v cernem plasti dipu.
Na Astru H facelift sem proste nesehnal zadnou masku.
Ale nakonec sem rad.
Na Astru H facelift sem proste nesehnal zadnou masku.
Ale nakonec sem rad.
-
Tak to je nádhera,krásná barva a kola
Ještě bych možná černou fólií zarovnal okna (od B sloupku) ale krasavec
Čím si dělal ty brzdové třmeny? A jak to šlo tím plastidipem? Já mám doma nachystanej foliatec v antracitu (jako mám kola) akorát ještě nebyla chuť a hlavně čas
Čím si dělal ty brzdové třmeny? A jak to šlo tím plastidipem? Já mám doma nachystanej foliatec v antracitu (jako mám kola) akorát ještě nebyla chuť a hlavně čas
.. jeden z nej kombiku na foru diky snizeni a peknym kolum, skoda zadni listy, tu bych nechal v puvodnim provedeni, moc pekna! tak at Te bavi a ber poruch hlavne!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Diky.
Masku a listy sem rozebral a lakovani sem sveril firme. Sam sem se neodvazil. Ty listy v masce a v mrizce narazniku sou dost titerny, a chtel sem aby to bylo profi a drzelo to.
Chtel sem aby nejvyraznejsim prvkem byly kola a trmeny. Proto sem vse ostatni hodil do cerne. Ja moc zastance chrom ozdob na aute nejsem. Ale to kazdy vnima individualne.
Trmeny sem natiral namichanou barvou ze vzorniku. Myslim, ze v kazde prodejne barvy laky s tim maji zkusenosti. A kdyz reknete, ze je to na trmeny, poradi Vam pomer barvy a tvrdidla. S barvou se pracovalo dobre. Dobre kryje a drzi.
Masku a listy sem rozebral a lakovani sem sveril firme. Sam sem se neodvazil. Ty listy v masce a v mrizce narazniku sou dost titerny, a chtel sem aby to bylo profi a drzelo to.
Chtel sem aby nejvyraznejsim prvkem byly kola a trmeny. Proto sem vse ostatni hodil do cerne. Ja moc zastance chrom ozdob na aute nejsem. Ale to kazdy vnima individualne.
Trmeny sem natiral namichanou barvou ze vzorniku. Myslim, ze v kazde prodejne barvy laky s tim maji zkusenosti. A kdyz reknete, ze je to na trmeny, poradi Vam pomer barvy a tvrdidla. S barvou se pracovalo dobre. Dobre kryje a drzi.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Musim uznat Berry, ze toto je cisty a precizny german style. Dost sa mi to paci. Nechcel by som s tym jazdit po rozbitej Bratislave ale je to velmi pekne
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER