jakubino píše:DEKUJU' !!!
skvele, mam dalsi inspiraci, a dvere by byly taky suprove total!
prosimte, a poradis jak na ty nohy? s tim si nevim rady..kama kable tahnout a na co pripojit, a jak pise Madox, sviti to stale nebo jen pri otevrenych dverich?
skvele me se to moc libi, jj budu rad za lepsi foto
Nieje zac, rad pomozem ak nieco viem atd
postup na vnutorne osvetlenie pod nohy taky strucny :
napajanie som bral zo stredoveho svetla vo vnutri kde su lapicky na citanie tak stoho stredneho svetielka kde je sulfidka, demontoval som cele stropne osvetlenie normalne som napajkoval dvojlinku a tahal som ju po stlpiku spolujazdca dole vytiahol som odkladaciu schranku kde je spolujazdec ako by si siel ku kabinovemu filtru dal som dole tie plasty co su ako spodok tej listy nalepil pasik a pretiahol kabel k soferovi, poza radio a tam je druhy led pas , a ztej dvojlinky co je tahana v stlpiku som rozvetvil aj dozadu to ide po liste kde su kable v prahu do zadu popod tapac demontoval som sedacky ale len tak sroby nevytahoval som ich cele len tak naklonil aby somsa tam dostal prevliekol kabel pod tapacom a vytahoval som ho ako je stredovy tunel na druhu stranu som siel cez ten stree
dovy tunel vytrcil kabel, kupil som najmensiu elektrikarsku listu strekol na cierno a tu listu som nasroboval texami sroby na spajanie UD a CD profilov a do tej listy som nasunul ten pasik nic zlozite len babracka takze ked som to robil sam to aj trvalo aaj doskriabany som bol hehe pozapajal napajkoval a ficime hadam pomohlo aspon troska