regeneracia DPF
regeneracia DPF
ahojte ako viete ze prebieha regeneracia DPF? co sa deje z autom /motorom/ pri regeneracii? nesvieti mi ziadna kontrolka!!!
- Reklama
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Re: regeneracia DPF
Když probiha regenerace tak by mela blikat zluta kontrolka zhaveni motoru, to probiha vypalovani sazi usazenych v DPF...je to popsane v navodu...během regenerace bys nemel zastavovat, musíš jet furt dal, aby se to vypalilo....
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Tohle ale neplatí u každého auta, u mě se třeba žádná kontrolka nerozsvítí. Být tebou, tak zainvestuju do tohoto super výrobku : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =14&t=1304
a budeš mít po starostech. Už si vůbec jízdu bez Pepasového MKJ neumím představit. Třeba teď vím, že můj filtr DPF je zanesen na 80% a v brzké době se mi spustí regenerace na kterou budu upozorněn zvukovým signálem a informačním oknem na displeji...
a budeš mít po starostech. Už si vůbec jízdu bez Pepasového MKJ neumím představit. Třeba teď vím, že můj filtr DPF je zanesen na 80% a v brzké době se mi spustí regenerace na kterou budu upozorněn zvukovým signálem a informačním oknem na displeji...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
MKJ plánuju také, ale musím počkat až pojedu kolem, mám to trochu z ruky.
Kontrolka opravdu blikat nemusí, viz příručka "Jestliže filtr vyžaduje vyčištění a předchozí jízdní podmínky neumožnily provedení automatického čištění, bude blikat kontrolka -žhavení-".
Čili pokud jezdíš stylem "DPF friendly" tak se ti asi nikdy nerozbliká. Já to poznal asi 2x, kdy motor byl hlučnější a na křižovatce jsem si všimnul vyšší aktuální spotřeby. Nikdy jsem to nedostal do stylu, kdy by kontrolka blikala.
Kontrolka opravdu blikat nemusí, viz příručka "Jestliže filtr vyžaduje vyčištění a předchozí jízdní podmínky neumožnily provedení automatického čištění, bude blikat kontrolka -žhavení-".
Čili pokud jezdíš stylem "DPF friendly" tak se ti asi nikdy nerozbliká. Já to poznal asi 2x, kdy motor byl hlučnější a na křižovatce jsem si všimnul vyšší aktuální spotřeby. Nikdy jsem to nedostal do stylu, kdy by kontrolka blikala.
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- zafigasgas
Dobrý den, já používám modul MKJ a to je to nejlepší, co jsem si dal svou zafira. Tyto fotografie jsou z mé Opel Zafira s modulem Pepas
en español
hola yo estoy usando el modulo mkj y es lo mejor que he puesto a mi zafira . estas fotos son de mi opel zafira con el modulo de pepas
en español
hola yo estoy usando el modulo mkj y es lo mejor que he puesto a mi zafira . estas fotos son de mi opel zafira con el modulo de pepas
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si dorobil kontrolku, mne ked sa spustí regenerácia DPF filtra tak sa zapne vyhrievanie zadného okna. Kedže sa kontrolka na vypínači vyhrievania okna nerozsvieti tak som potiahol kábel od zadných poistiek do predu na prístrojovku a pripojil na LED diodu. Teraz ked sa mi spustí regenerácia tak sa kontrolka rozsvieti.
Opel Astra H Caravan 1,9CDTi ,74kw,2007 , www.prevodovka-opel-m32.webnode.sk
Prípadne si raz do týždna do auta zober laptop s OPCOMom ako ja a diagnostika ti pekne ukáže zanesenie filtra v %. Ja mam napríklad teraz 61% čiže to je ešte v pohode. Ak sa to bude blížiť ku 100% tak treba dávať bacha
Caute pani mozete mi niekto povedat z akej stranky objednat MHJ modul ? Diky
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
pepas.cz
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
nebo členu PepaS jednoduše pošli SZ (https://www.opel-astra-h.cz/forum/ucp.ph ... pose&u=608), že máš zájem o jeho modul MKJ.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon