tiahlo na sacom potrubi
Re: tiahlo na sacom potrubi
Tak sa hlásim do klubu "odpadnutého tiahla" Bolo to pri 195 tis. km a dáke drobné. Motor v núdzovom režime.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Jedno sanie mám na sklade, tak Ti spravím cenu
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Rozobraté, iba tri hoďky. Swablik je to jedna z možností.
Uvažujem aj na zaslepení dier po klapkách, Alfáci to na týchto motoroch bežne robia, alebo menia celé sanie bez klapiek.
Tak dnes prebiehalo čistenie:
Naposledy upravil(a) Kesi dne 11 dub 2014, 22:05, celkem upraveno 1 x.
Ináč, nechcem byť prorokom (pre ostatných) ale to sanie je modifikované, takže muselo byť pred tým ako som ho kúpil menené. S toho vyplýva že nič nieje večné
Už před rokem a půl jsem psal, že odchází i modifikované sání, no a někteří mi nechtěli věřit, viď Swabliku...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Kesi, tak potom určitě dej vědět jak to vyřešíš. O tom zaslepení jsem taky slyšel, ale... no zatím mám na novém sání záslepky.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Je to druhy pripad, s ktorym som sa stretol, ze sa dodrbalo aj modifikovane sanie.
Nic nie je vecne a zalezi to od vela faktorov. Od stylu jazdy, poctu kratkych trati, kvality nafty a hlavne od poctu najazdenych kilometrov... Prvy pripad pred Kesim s ktorym som sa stretol mal najazdene na modifikovanom sani vyse 200.000km. Takze sa nestavajme k tomu tak, ze nove sania nie su dobre, lebo zatial som nemal ani jednu reklamaciu behom 3,5 roka
Nic nie je vecne a zalezi to od vela faktorov. Od stylu jazdy, poctu kratkych trati, kvality nafty a hlavne od poctu najazdenych kilometrov... Prvy pripad pred Kesim s ktorym som sa stretol mal najazdene na modifikovanom sani vyse 200.000km. Takze sa nestavajme k tomu tak, ze nove sania nie su dobre, lebo zatial som nemal ani jednu reklamaciu behom 3,5 roka
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Neviem kedy to bolo na aute menené, ešte než som ho kúpil, takže určite cez 100tis. km.