zabezpečení proti krádeži

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
Tereza

Re: zabezpečení proti krádeži

Příspěvek od Tereza » 03 lis 2009, 22:47

corsaczek píše:Mam taky Kooperativu, pojistena havarka, krazed, zivel, vandalismus, predni sklo a povinny ruceni k tomu. Platim pulrocne 6500,- a to mam na obojim maximalni bonusy.
Tak to neni špatný, já platim Kooperativě 2300, ale jen za povinný ručení + plus přední sklo (ale taky mám malej a levnej obsah). Tohle by se dalo zvážit - ale když v tom neni ta havárka.

Jinak, zamykání řadicí páky je vždycky to první, co do novýho auta dávám. U minulýho auta to bylo právě to, co mi auto zachránilo - borec mi do auta vlezl, našteloval si sedačku, zrcátko a pak zjistil, že neodjede. Takže to odnesl jen zámek a moje cédéčka.
Mám defend lock a stál mě 6 tisíc, tahle investice se vyplatí. Sice neodradí všechny, ale nějaký útoky určitě odrazí. Když jsem prvních 14 dní defend v autě neměla, nechtěla sem ho vůbec nikde nechávat, no jo, paranoia a zvyk.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 03 lis 2009, 22:50

Ja mam automat na ten zamykani zpatecky nejde :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Tereza

Příspěvek od Tereza » 03 lis 2009, 22:51

Milosh
Ale jde. Kamarádka má taky automat a defend má - zamyká pozici "parkování".

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 03 lis 2009, 22:52

Ok ale kdo by kradl opla automat benzin :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Tereza

Příspěvek od Tereza » 03 lis 2009, 22:55

milosh píše:Ok ale kdo by kradl opla automat benzin :?:
No to je druhá věc....Ale u minulýho auta, což byl Fiat Punto sem si řikala to samý a stejně po něm někdo zatoužil a přitom stál vedle mě ten samej, ale mnohem hezčí :).

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 03 lis 2009, 23:00

Tereza píše:
corsaczek píše:Mam taky Kooperativu, pojistena havarka, krazed, zivel, vandalismus, predni sklo a povinny ruceni k tomu. Platim pulrocne 6500,- a to mam na obojim maximalni bonusy.
Tak to neni špatný, já platim Kooperativě 2300, ale jen za povinný ručení + plus přední sklo (ale taky mám malej a levnej obsah). Tohle by se dalo zvážit - ale když v tom neni ta havárka.

Jinak, zamykání řadicí páky je vždycky to první, co do novýho auta dávám. U minulýho auta to bylo právě to, co mi auto zachránilo - borec mi do auta vlezl, našteloval si sedačku, zrcátko a pak zjistil, že neodjede. Takže to odnesl jen zámek a moje cédéčka.
Mám defend lock a stál mě 6 tisíc, tahle investice se vyplatí. Sice neodradí všechny, ale nějaký útoky určitě odrazí. Když jsem prvních 14 dní defend v autě neměla, nechtěla sem ho vůbec nikde nechávat, no jo, paranoia a zvyk.
Nezapomeň, že mám (a nechci se chlubit :mrgreen: ) asi 12 let bonus na havarijní pojištění a 9 let bezeškodního průběhu na povinný ručení. To s cenou hodně zahýbe.
Ohledně toho zabezpečení zpátečky je trochu úsměvně, kvůli tomu neklidně spát :) Jak víš, že toho zloděje zastavil zámek zpátečky a ne třeba imobilizer?

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 03 lis 2009, 23:00

milosh píše:Ok ale kdo by kradl opla automat benzin :?:
Říkam si obdobně: kdo by kradl Opla? :D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 03 lis 2009, 23:01

Ale stejne prave proto mam i havarijni ;)

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 03 lis 2009, 23:03

I ja :mrgreen:

Tereza

Příspěvek od Tereza » 03 lis 2009, 23:07

corsaczek píše: Nezapomeň, že mám (a nechci se chlubit :mrgreen: ) asi 12 let bonus na havarijní pojištění a 9 let bezeškodního průběhu na povinný ručení. To s cenou hodně zahýbe.
Ohledně toho zabezpečení zpátečky je trochu úsměvně, kvůli tomu neklidně spát :) Jak víš, že toho zloděje zastavil zámek zpátečky a ne třeba imobilizer?
No jo, já mám bonus asi jen 4 roky no :(. Ale v mym případě, kdy v noci spí auto v garáži a přes den ho nenechávám a úplně nebezpečnějch místech, snad to bude dobrý.
Já už ale klidně spim, protože už tam defend mám :D . No, jsem si na 90% jistá, protože sem našla stopy jak mi tam s tim lomcoval a nezapomen, že to bylo starý auto a moc elektroniky to nemělo (ale imo zrovna jo no)

Odpovědět