Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Ale tak ja mam autosalon rad, jiny cesky vetsi pravidelny magazin o autech u nas neni.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Je skoda ze u nas neni jiny, ve kterym by se clovek neco dozvedel
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
krasna! ta bude jezdit sama! pekna prace..
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Tie uska na pumpu si mohol odpilitFrydex píše:Tak jsem si udělal radost a přes zimu překopal starou doje*anou Favoritku...
Chalani, tak toto čo už je http://www.mojevideo.sk/video/1e60d/cud ... antom.html ako chlapci z poľska došli na niečo a musia tam dať zrovna Opel???
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
Frydex: tak to je ale mega luxusni singlspeed
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
Frydex: proč není černý jako auto ? převod vypada vražebně
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mironto: pumpa bude. Klasika, jen nevím jestli chrom nebo černá. Ale bude. Takhle bych to nenechal
Beavis: Dík. Původně jsem chtěl restaurovat, ale pak zvítězila jednoduchost. Rám už nevypadal nejlíp.
Marius: Jen vypadá. Chtěl jsem více do rychla, ale nebylo mi doporučeno.
Odesláno ze Samsung mobile
Beavis: Dík. Původně jsem chtěl restaurovat, ale pak zvítězila jednoduchost. Rám už nevypadal nejlíp.
Marius: Jen vypadá. Chtěl jsem více do rychla, ale nebylo mi doporučeno.
Odesláno ze Samsung mobile
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."