Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Kouknu zitra jezdim na 6 a vetsinou odjizdim neco po pul treti akorat nevim jestli tam budu stat i do budoucna tento tyden mi budou prodluzovat smlouvu ) to ja nakole bych z bystrce asi umrel
- Reklama
jo to se můžeš podívat na moje rozbitý sklo a nárazník, odpoledne jedu do renocaru na výměnu
Mas tam snema dobry zkusenosti? Chci si tam zajit na geometrii a prezuti
Edit ted sem koukal a slusne pobouchany:(
Edit ted sem koukal a slusne pobouchany:(
Nikdy sem tam nebyl, ale dělá tam kamarád prodejce, tak snad mi to pohlídá. Co sem slyšel, tak je to lepší, jak BSko v Komíňe. Já jezdím za RomanemK, když něco potřebuju, takže s jinejma zkušenosti nemám. Tohle už ale boužel nedělá, tak jedu sem
No za romanem se chystam jako prvni ale nevim jeste vubec jak to u nej funguje a co vse udela renocar je druha moznost. Vim ze v bs to stoji za prd uz tam nikdy nepachnu ... Ale maj tam jakou si akci ze pokud mas pojistku celniho tak vymenu delaj zdarma a nevim jak to je u renocaru
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Kdo stál dneska vedle mě ve Vaňkovce s šedou Zafirou ?
Dnes jsem potkal pana Beavise na kole a tak jsme se trosku projeli, no budu mit co delat abych ho dohnal, sezeni u pc uz se zacina projevovat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze z mého okoli tady z fora asi nikdo jiny není....co vim tak nejbliz asi nejakych 50km....takze asi mala sance ze nekoho potkam
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
zlin brod je kuuuuuusek Davo!
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- david64
- Kontaktovat uživatele:
jakubino ty jsi ze Zlina????
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km