Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dnes mezi Lovosicemi a Usti n.L. jsem potkal stribr kombika jako mam ja ale s maskou bez znaku, to se vidi malokdy, priznejte se
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja si rikal ze ty to nebudes, kazdopadne v realu ta maska vypada jeste hur nez na fotce, to te uklidni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vtipalku.. ale dobre, ze se kazdemu nelibi to stejne
u nas kolem jezdi taky astra htb s maskou bez znaku vpredu vzadu.. nikdy nestiham predat letacek
u nas kolem jezdi taky astra htb s maskou bez znaku vpredu vzadu.. nikdy nestiham predat letacek
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Já potkávám v Brně (kromě uživatele Power a jeho bílé střely) 4 GTCéčka. Jedno červené - téměř stejné jako moje stává pod ústředňákem u nějaké firmy, další bílé GTC v Bohunicích u Osové, na nádru a poslední černé GTC u magistrátu v Kr.poli.
Už jsem chtěl všem dát leták, ať se sem mrknou ale bohužel mi byly asi před půl rokem slíbeny a nic..
Už jsem chtěl všem dát leták, ať se sem mrknou ale bohužel mi byly asi před půl rokem slíbeny a nic..
Pokud to je na me mireno pak se toto stava maximalne jednou za 10 let ze bych letaky neposlal, do sz mi tedy hod pls znovu adresu a po novem roce je mas doma, diky.
jestli jezdis i kolem fermatu v ctparku tak me tam uvidis taky bila astrule ted je ale do seda:Ddogee píše:to power2: moje žena pracuje v Modus Linku a po té bílé astře jsem pokukoval pěkná kára!
PS: parkuješ takovýho krasavce na ulici, nebo v garáži?
nestojíš tam na silnici za zastávkou? To vím, že tam nějaká bílá je
mě najdeš u aceru, když jedu autem. Ale už je teplo, tak už leštím kolo