Koupě zafiry B
Re: Koupě zafiry B
tak uz je Zafira taky doma
2010 1.7 92kW 94k najeto
az se trochu umoudri pocasi tak snad udelam i nejakou lepsi fotku
2010 1.7 92kW 94k najeto
az se trochu umoudri pocasi tak snad udelam i nejakou lepsi fotku
Zafira 1.7 CDTI 92kW (17DTR)
- Reklama
Gratulace. Vidím, že parkuješ u klubu OPEL
jo svetlejsi astra je moje taky a dalsi souseduzichi píše:Gratulace. Vidím, že parkuješ u klubu OPEL
Pěkná
Koukám xenony, parkáče i vpředu, dobrý
Koukám xenony, parkáče i vpředu, dobrý
hele jeste takova technicka jestli ste to nekdo neresil
detska sedcka klasicky pasova, neco vyzkouseneho pod ni aby to nenicilo sedadlo?
u astry jak to dotahnu tak se to zapasuje dolu aby se nehybala a kdyz ji sundam, tak uz se tomu moc nechce vracet do puvodniho tvaru
detska sedcka klasicky pasova, neco vyzkouseneho pod ni aby to nenicilo sedadlo?
u astry jak to dotahnu tak se to zapasuje dolu aby se nehybala a kdyz ji sundam, tak uz se tomu moc nechce vracet do puvodniho tvaru
lakovanej vypada na te fotce z mobilu i naraznik na astre a tam urco nenipower2 píše:nárazník vypadá jak lakovanej
Mam sedacky v aute uz cca 4 roky (v hacku) a vzdy se sedacka "probere" kdyz je vyndas na den/dva. neboj jsou delany tak aby nenicily sedadlo pod nima.Morigu píše:hele jeste takova technicka jestli ste to nekdo neresil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
aha bezva, no mozna tam zkusim dat aspon nejakou deku nebo neco, jeto v polokuzi tak aby to nebylo primo na tom a treba to pomuze i trochu svum, ty na astre dostaly taky trochu zabrat jak se to napinalo
zaroven me napadl jeste jeden dotaz, na ktery jsem teda zatim odpoved na netu nenasel, tu jsem nezkousel hledat. nejake omezeni 3. rady sedadel? co se vahy tyce a pod.?
sedacky jsou uvedeny v navodu, co se tam muze dat, ale spis jestli tam mzue jet 85kg dospely napr.
zaroven me napadl jeste jeden dotaz, na ktery jsem teda zatim odpoved na netu nenasel, tu jsem nezkousel hledat. nejake omezeni 3. rady sedadel? co se vahy tyce a pod.?
sedacky jsou uvedeny v navodu, co se tam muze dat, ale spis jestli tam mzue jet 85kg dospely napr.
Naposledy upravil(a) Frydex dne 30 led 2014, 23:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvky, prosím...
Důvod: Necituj poslední příspěvky, prosím...
Pod detskou sedacku to chce neco dat uz jen z duvodu ze si deti s jidlem moc starosti nedelaj, takze to pak lita vsude
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)