Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Koukam 2 dny pod nulou a pulka fora nepojizdna
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Co ma naozaj nasralo tak mi pri -13C primrzli vsetky klucky a dokonca aj dvere ku gumennym tesneniam. Keby som neotvaral s citom tak klucku naozaj odtrhnem. Drzalo to ako prilepene... To sa mi teda nestalo este u ziadneho auta.
TY ses nepripravil na zimu a nenamazal tesneni silikonem?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No vidis sakra! Ja to mazem preventivne stale ked umyvam auto a teraz posledne som na to ako naschval zabudol a takto sa mi to vypomstilo
No to chce, kdyz se hodne meje musi se hodne mazat
Aky pouzivas pripravok na tie gumenne casti? Ja mam tento z Tesca ale neviem ci to je kvalita. Pisu ze ozivuje chrani a konzervuje plast a gumu. A nepisu, ze obsahuje silikon
- BikerMarius
provokace z garážemilosh píše:Koukam 2 dny pod nulou a pulka fora nepojizdna
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, co konkretne pouzivate na to mazani tesneni kolem dveri? Ja jsem to snad nikdy nemazal a zatím mi to nikdy neprimrzlo....musim zaklepat...ale mozna je to tim ze to v zime neumyvam hadicou...na mycku taky nejezdim....ani jsem nevedel ze by se to mělo mazat
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
to je dobrej pocit sednout do rozehřátýho auta z garáže
- BikerMarius
Já používám silikonovej olej, v práci si chválej z lékárny glycerínovej olej.