Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Re: Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Aby se ti nevysypal modul CIM.Je tu někde na foru,že na to byla svolávačka.Možná i nývod na opravu CIM.
- Reklama
Oka, moc ti děkuju 

Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
caute prosim vas tak dneska som diagnostikoval otcovi opla a vyhodilo mi 2 chyby prva som sa docital ze je nieco s EGR a duha rele zhavenia,myslite ze bude stacit vycistit egr a zmazat chybu?Auto ide normalne len sa sem tam rozsvieti kontrolka motora check,a rele zhavenia asi len vymenit nie?Jedna sa o Astra G 2.0 DTI.Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Můžeš tam mít i jen vadný některý žhavák,pak to je stejná číselná chyba.
To s tím EGR není vůbec jasné,pro P0400 je nutno mít i osciloscop a multimetr a proměřit dle TIS a taky měřák na podtlak a změřit hodnoty systemu ovládání.
Vidím,že sis diag nedavno pořídil,tak hlavně nevěř všemu ,co píše.Musíš vědět spoustu hodnot a bez TIS je to zase vše pokus\peníze\-omyl\vyhozené\.
Pokud se do žhaváků pustíš,tak tě může potkat i tento problém
http://dennyd.rajce.idnes.cz/Demontaz_u ... k_po_kroku./
A ten bez spešl nářadí stejně nevyřešíš.Pokud na to vezmeš vrtačku a nějaká samodomo udělátka,tak už to pak nejde ani profi.Aspoň já už pak s tím nic nechci mít.
To s tím EGR není vůbec jasné,pro P0400 je nutno mít i osciloscop a multimetr a proměřit dle TIS a taky měřák na podtlak a změřit hodnoty systemu ovládání.
Vidím,že sis diag nedavno pořídil,tak hlavně nevěř všemu ,co píše.Musíš vědět spoustu hodnot a bez TIS je to zase vše pokus\peníze\-omyl\vyhozené\.
Pokud se do žhaváků pustíš,tak tě může potkat i tento problém
http://dennyd.rajce.idnes.cz/Demontaz_u ... k_po_kroku./
A ten bez spešl nářadí stejně nevyřešíš.Pokud na to vezmeš vrtačku a nějaká samodomo udělátka,tak už to pak nejde ani profi.Aspoň já už pak s tím nic nechci mít.
denny...dakujem,tie zhavice ma az tak moc nehnavaju ako ten EGR,a ten mulitimeter kde zozenem?Ano diagnostiku mam asi tyzden,ani nie,zatial som len na mojom Hacku s nou nastavoval zamykanie dveri a neake pokusy 

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Multimetr koupíš v každém elektru.
Nějak musíš měřit napětí ,proud,odpor.
Osciloscop potřebuješ zase na měření signálů.
Měření podtlaků v ovládacím systemu musíš taky pořešit nějakým měřákem.
Nějak musíš měřit napětí ,proud,odpor.
Osciloscop potřebuješ zase na měření signálů.
Měření podtlaků v ovládacím systemu musíš taky pořešit nějakým měřákem.
aha,uz viem multimeter mam,ale to ostatne bude asi problem,skusim to zajtra vycistit a uvidime co to spravi,ale diky moc
inak neviec ci este nevislo na tu cinsku diagnostiku slovencina alebo cestina?Lebo som cital ze mozem uspat kabel ked tam dam zly program.

Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Čeština i slovenština je,jen není v čínském plagiátu.
Já mám ale origo TECH1 a TECH2.
Já mám ale origo TECH1 a TECH2.
to znamena ze mas original diagnosttiku a nie chinu,vsak?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Ano,je to tak.