Znovu nahrány fotky k návodu na straně 13.rechtak píše:Návod super,
noc díky, ale škoda že tam nejsou ty přiložený obrázky. (u návodu na str.13)
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 500#p68500
Znovu nahrány fotky k návodu na straně 13.rechtak píše:Návod super,
noc díky, ale škoda že tam nejsou ty přiložený obrázky. (u návodu na str.13)
Slo to v pohode? Lebo mne tam nieco piska, ako keby siel ten mechanizmus motorceka "nasucho". Inak mi klapka otvara aj zatvara, myslim. Je tam co vnutri namazat? Dakujem.hazmec píše:Zkusil jsem motorek rozkuchat
Tak jsem doplnil omezovač točivého momentu (stabilizátor omezení proudu) dle ruského návodu. Funguje to zatím výborně, opravdu jemně jak psal již VojtaVojta. Pouze si nepamatuji, zda se předtím po vypnutí zapalování klapka sama překlopila na vnitřní cirkulaci. Nyní po vypnutí klíčku zůstane v poloze před vypnutím klíčku, tak-že zůstane buď klapka otevřená na vnější cirkulaci (nebo při zapnuté vnitřní cirkulaci zůstane klapka zavřená a po opětovném zapnutí klíčku se pouze sama přepne na vnější cirkulaci).Frydex píše:No, sílu to má, až zbytečně velkou. Chtělo by to vymyslet, co by ho trochu umírnilo.
Proto říkám, je lepší to pouzdro udělat delší, může být i 10cm, ničemu to nevadí, ať se ten tlak rozloží a nestane se to co mi. Záleží, jak moc je to už rozšmelcované.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |