Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska po cestě na skvělou večeři padlo 180 000
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
- Reklama
No zatim maximálně, aby taky ne. Budeme mít už 30.000 km, tak už snad můžu hodnotit. Je to příjemně tichý, živý, spotřeba malá, a je to taková přehledná krabice od bot Až bude na 17", umytá a dostanu se k focení, tak Vám sem hodim nějaký info. Jo mimochodem - taky mi povrzává interiér - někde vpravo. Tak budu chtít po servisu aby na to mrkli. Mějte se kluci a ať Vám háčka dobře jezdí!pueblo píše:Nazdaaaar, tak co, jak jsi spokojenej s lidovým vozítkem?
- BikerMarius
Včera výjezd z práce a najednou spadli budíky na nulu rozsvítili se kontrolky a hned zase naskočili
jde se hledat
jde se hledat
-
Tak to se mi stalo taky jednou,ke všemu zrovna při cestě do autorizaku,asi 300 metrů odtamtud,tak jsem to hned technikovi řekl tak řekl,že se na to taky mrknou,ale nenašli vůbec nic....ani diagnostika nic...zkrátka jsme to uzavřeli jako záležitost mezi nebem a zemí....od té doby se to uz nikdy nestalo....ale úplně to samý,co ty....na pikosekundu se rozsvitily všechny kontrolky,ručičky budiků šly k nule,hned to zase naskocilo,ani motor nezdechnul a jelo to dál jakoby nic...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- BikerMarius
Tos mně uklidnil, mohlo se klidně stát že bych si toho nevšiml. snad to byli jen bludný proudy a konstalace měsíce se sluncem
Dneska sme byli v Lounech na navsteve, ........ jako auto by to chtelo vetsi na vsechny ty kramy, ale kdyz vono to Hacko tak krasne maka ze neni krome kufru zadny duvod ho menit. A to me proste sere Zas na druhou stranu kdyz vono to Jecko v kombajnu je tak krasnyyyy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Nekýchnul sis zrovna? To se mi taky všechno na chvíli rozsvítíBikerMarius píše:Tos mně uklidnil, mohlo se klidně stát že bych si toho nevšiml. snad to byli jen bludný proudy a konstalace měsíce se sluncem
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Včera som mal 192 000, ale zase som to nestihol odfotiť
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- BikerMarius
A byla to taková rána že spadli ručičkymango píše: Nekýchnul sis zrovna? To se mi taky všechno na chvíli rozsvítí
BTW Dneska ráno peklo auto pokrytý ledem radši sníh než tohleto.
Tohle se s železnou pravidelností stávalo kolegovi na 406ce. Minimálně 1x do týdne. Nakonec to byla špatná kostra v napájení budíků. Opraveno a byl klid.BikerMarius píše:Včera výjezd z práce a najednou spadli budíky na nulu rozsvítili se kontrolky a hned zase naskočili
jde se hledat