Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Tak na parkovisti bych to dělat nemusela, máme dům a před garáží je místa dost - ale při mejch 50 kilech je dost problém povolovat některý šrouby nebo naopak riskovat jejich špatný dotažení a ztrátu kola někde po cestě , takže to radši nechám odborníkům .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Ahoj, čerstvě jsem obul 16" GY UG7+ na origo Alu-disky a jsem velmi spokojen. Podle testů a diskusí jsem se obával hlučnosti, ale překvapivě jsou tišší než letos na léto kupoované Bridge ER300. Takže doporučuji.
koupeno na bezvapneu.cz
David
koupeno na bezvapneu.cz
David
David
A máš jen jedny disky a na ty přehazuješ zimní/letní gumy nebo máš dvoje disky?
A máš jen jedny disky a na ty přehazuješ zimní/letní gumy nebo máš dvoje disky?
Ahoj Terezko, disky mám jen jedny. Čtyři sezóny ty originály určitě vydrží (u mne cca 100.000km) v pěkném stavu. A než investovat do plecháčů a koukat celou zimu na ošklivý kola nebo shánět poklice, radši bych případně koupil další sadu ALU.
David
David
David
Jasně, kdybych do těch plecháčů musela investovat, nekoupila bych je. Jde jen o to, že jsem koupila společně s autem, tak splní zimní službu, ale za cenu estetiky no. Možná časem, až zas nebudu vědět za co utrácet (což pravděpodobně nenastane ), že bych koupila i třeba nějaký 15ky liťáky i na zimu, ale to uvidíme.
Jasně, kdybych do těch plecháčů musela investovat, nekoupila bych je. Jde jen o to, že jsem koupila společně s autem, tak splní zimní službu, ale za cenu estetiky no. Možná časem, až zas nebudu vědět za co utrácet (což pravděpodobně nenastane ), že bych koupila i třeba nějaký 15ky liťáky i na zimu, ale to uvidíme.
Já (minimálně letos) použiju liťáky, kde mám letní gumy, i na zimu.Tereza píše:...
To spíš bych koupil nějaké 17", s kterými bych jezdil v létě a ty současné nechal jen na zimu...
Ale pokud se tak nestane, budu používat pořád ty jedny.
Ja som kúpil Nokian W+ ...a zdajú sa mi celkom dosť hlučné,sneh ešte nebol tak neviem posúdiť chovanie na snehu,na mokru ale veľmi dobré,máme tu takú adrenalínovú zákrutu a v 160ke to zvládli v pohode ,uvidíme čo to povie na ľad a sneh
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano
Ty si kaskadér, 160 v zatáčce...
Já mám vybraný zimní Pirellky, na doporučení.
Tereza píše:Adriano
Je dost široká a neni to nič ostrého ,taká levá 1 pre fans Rally:-D, vieš od mala som jazdil amatérsky motokáry,a ráchlu jazdu môžem ,samozrejme v rámci bezpečnosti.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Adriano
Tak to jo....motokáry sem jako malá taky milovala, když sem byla starší, chtěla sem jezdit závody na okruhu, ale nějak nikdy nebyl čas začít...
Tak to jo....motokáry sem jako malá taky milovala, když sem byla starší, chtěla sem jezdit závody na okruhu, ale nějak nikdy nebyl čas začít...