Zrovna predchvilkou sem stal na parkovisti vedle kombajnovy astry original polepene a mel to udelane uplne stejne jako ja. Pritom predtim sem si nikde nezjistoval jak presne jsou polepene sloupky. Kazdopadne sem spokojeny, ze jsem to nalepil dobre...corsaczek píše:Buď si můžeš koupit originály, který už jsou přesně vyříznutý a navíc je to kvalitní fólie, nebo si koupíš obyč. fólii, ale pak je lepší řezat až po nalepení. Matnou variantu mám na autě, lesklou jsem zkoušel na předchozí Corse a vůbec se mi to nelíbilo.
Polepy sloupků
Re: Polepy sloupků
- Reklama
Nevím to storprocentně, ale podle mě je v Astře H buď ESP, nebo nic. Samotné TC se tam nedávalo...Mike.S píše:tuhle kontrolku mám taky a je to TC (traction control)corsaczek píše:Fak? Tak to je pro mě novinka. To sem měl víc štěstí, než rozumu, protože když sem auto kupoval, tohle byl pro mě důkaz, že ESP je... K čemu jinýmu ta kontrolka je? V manuálu je uvedeno jen ESP.
už jsem se možná ptal, dokonce jsem už jednoho člena bombardoval s objednávkou polepů sloupků. Ale já mám vážně strach, že bych to podělal...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Me ta folie stala 75/metr. Kup si 3x tolik nez potrebujes a hra si s tim. Psal jsem tad moje zkusenosti, tak si to procti.couddy píše:už jsem se možná ptal, dokonce jsem už jednoho člena bombardoval s objednávkou polepů sloupků. Ale já mám vážně strach, že bych to podělal...
Kde si prosim te tu folii na sloupky koupil? Mas nejaky www odkaz apod?x-father píše:Me ta folie stala 75/metr. Kup si 3x tolik nez potrebujes a hra si s tim. Psal jsem tad moje zkusenosti, tak si to procti.couddy píše:už jsem se možná ptal, dokonce jsem už jednoho člena bombardoval s objednávkou polepů sloupků. Ale já mám vážně strach, že bych to podělal...
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Hledal sem kde by prodavali primo samolepky na sloupky a narazil sem na toto:
http://www.auto-doplnky.com/eshop/exter ... 80209.html
Pro jistotu se jeste zeptam, je to ta spravna folie? Ze bych ji vzal odsud.
http://www.auto-doplnky.com/eshop/exter ... 80209.html
Pro jistotu se jeste zeptam, je to ta spravna folie? Ze bych ji vzal odsud.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
o.k, diky
máte li někdo polepeny ty slopuky dejte prosim foto at mam představu jak to je v realu diiiiky
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.