Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Na to odomykanie, zamykanie, príp. aj štartovanie "bez použitia kľúčov" je viacero "fičúr" (záleží od automobilky a typu auta). Kamoš Audinu neodomkne (bez použitia kľúčov), pokiaľ mu na kľučku siahne niekto iný skôr ako on na vodičových dverách. Je to jeden z bezpečnostných prvkov. Pri opustení vodiča (s kľúčmi vo vrecku) naštartovaného vozidla mu to ihneď hlási niečo ako "Key not present!" Neviem presne čo všetko a ako mu ešte takto funguje, ale aj zamykanie po rozjazde je tam štandard. Už sa mu to pár krát oplatilo. Pri zamykaní si zvykol, že to robí pri aute ručne a min. si všimne bliknutie smeroviek.
- Reklama
však stejně to máme aji my s open&starem
Stale mi unika od Stana vcem je to lepsi pro zlodeje ?
Pokud to bylo na Nove pak to je urcite opravda.Stan. píše:Miloši klíček v kapse zamykání a odemykání je pěkná vychytávka, ale ještě lepší pro zloděje. Již na to upozorňovali v televizi i s popisem fíglu zlodějů a všem pokud to v autě mají, tak doporučují ať to nechají deaktivovat. Jinak majitel nedojde ani ke dveřím obchodu a zloději již ujíždějí jeho autem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A jak mam open&start nechat deaktivovat ? hihi
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oktafky se odjakživa kradou i social edition, tak proč ne s "oupnstartem". Tam si deaktivuj i motor a ukradou ti ji.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nehci se dohadovat, mám tušení že to bylo v nějakém pořadu o autech na ČT24. Nevěnoval jsem tomu moc pozornost. Pouze jsem zbystřil, když o tom mluvili, že zloději v tomto případě pracují ve dvou. Čtečkou snímají signál při zamykání a jeden jde stále v blízkosti majitele, a přeposílá signál druhému, který pak již startuje auto. Nekamenujte mě, ale takto jsem to pochopil. Bohužel zloději vždycky drží krok s konstruktéry a vždy když příjde nějaká novinka, tak mají za chvíli připraven nějaký fígl na překonání.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Jasne Stane v pohode, Skodovky se vzdy kradly nejvic proto malokdo z nas oplaku ma duvod si ji koupit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
To byl jeden z důvodů proč jsem si Oktávku nekoupil, pořád se strachovat jestli ji najdu tam kde jsem ji nechal... O astřičlu se nebojím, Opel má u spoustu lidí takovou pověst tak se ani nekrade, dobře pro nás.