Poziční světla - přední blinkry
Re: Poziční světla - přední blinkry
ale i treba Hondy dotahle z usa, nebo focusy maji pozicky presne jak myslim a to prece pcr vadit nemuze bo jo?
jj z parkovacek sem se uz uklidnil
jj z parkovacek sem se uz uklidnil
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
no a proč myslíš, že se taky tyhle auta přestavujou pro provoz na území EU?
vubec nevim, takze.. se mam na to vysrat jo, hmmm ale libilo by se mi to
V rodině máme jednu americkou X5ku. Musely se vyměnit plochý zrcátka, zadní světla (bez blinkrů, mlhovky a zpátečky). Tažný jinačích rozměrů, zmíněný poziční se předělávaly a budíky z mph na kmh
A pak dodatečně homologovat
A pak dodatečně homologovat
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Origo vozy z USA, které jezdí na našich papírech, mají z pravidla udělenou výjimku a ta musí být uvedena ve velkém techničáku.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
panove, i tohle provedeni by spadalo pod pripadne schvaleni a udani vyjimky do TP?
To je original naraznik Saturn Astra Tusim ze ano, protoze v USA maji uplne jinak predpisy co se tyka osvetleni (nejen) vozu.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Mě přijde, že jsou to jen odrazky a ty by podle mě neměli ničemu vadit. Ale měnit kvůli tomu nárazník, to mi přijde jako nesmysl Nalep tam odrazky ze šlapaček kola, nech se zastavit a uvidíš, co ti řeknou
nene, i to sviti divej
predesla fotka je od nekoho z nemecka, tam je vyhlaska asi jinde.. ??
v zadnem pripade nechci menit naraznik, ale jenom tak spekuluju, ze by se mi to docela libilo, ale byly by s tim podle vseho jenom problemy s vyrizenim "ano, muzete to mit"
tohle pozicni svetlo maji astry saturny i vzadu v narazniku
a taky funkci
nebylo by spatne
predesla fotka je od nekoho z nemecka, tam je vyhlaska asi jinde.. ??
v zadnem pripade nechci menit naraznik, ale jenom tak spekuluju, ze by se mi to docela libilo, ale byly by s tim podle vseho jenom problemy s vyrizenim "ano, muzete to mit"
tohle pozicni svetlo maji astry saturny i vzadu v narazniku
a taky funkci
nebylo by spatne