někomu zbyly penize z koupě auta tak do čeho jinyho je narvat nez do auta.

No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.corsaczek píše:Nádhernej volant, wow! Hned bych do něj šel, ale doma mi to neprojde... škoda
Manželka přikyvuje...corsaczek píše:No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.corsaczek píše:Nádhernej volant, wow! Hned bych do něj šel, ale doma mi to neprojde... škoda
Souhlasím. Sice je to pěkný a v autě by se mi to líbilo (jako třeba CID a origo navigace a třeba pár dalších OPC doplňků a já nevímcoještě), ale ve výsledku si vždycky zase řeknu "na co?" - potřebujeme užitečnější věci (a že jich s 2 dětma jecorsaczek píše:No jo, možná to tak působí, ale u nás je to spíš o tom, že jsou to prostě zbytečný výdaje. Proč "vyhodit" 3-4 tisíce kvůli tomu, že místo kulatýho volantu budu mít v autě jinej kulatej volant. Sice vypadá nádherně, ale službu udělá úplně stejnou. A vzhledem k tomu, že většinu km stejně jezdím ve služebáku, tak proto my to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |