Rozlučka s Paulem Walkerem
Re: Rozlučka s Paulem Walkerem
Tvl to snad opravdu neni mozne.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
- Reklama
Tiez si myslim ze je to trosku pritiahnute za vlasy, hlavne tie reci ludi ako je ikona tuningu atd....ale je to kazdeho vec koho uznava a kto je prenho idol.....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to prijde krapet ujete. Na druhou stranu, ty filmy mu dali celkem dost "slavy" taky jsem na 1 dilu byl v kine. Myslim ze je to hlavne zprofanovany medii, je fakt ze mel a ma dost fanousku, hlavne fanynek, ktere z nej tecou. Tak hlavne pro to. Zrejme z doslechu a clanku, to byl pomerne normalni clovek jako jiny, ktery si na nic nehral, a daval penize do nadacnich fondu. Proste lidi prichazi a odchazi. Pokud se neprosadite v necem v cem nebude trochu znamy, tak vas pohrbi zbytek rodiny a nikdo po vas nestekne... v tomto pripade je to prichycene za vlasy a dost medializovane. I kdyz jako cast ikony a zastance rozsirenych uprav zpropagoval do sveta on s temito, filmy, tak aby se o to zajimala vetsi spolecnost. Podle me je to jen masmedialni tlak, ale proti temto akcim, proti gustu zadny disputat. Minimalne sraz za ucelem nejake veci.![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ja tam ale nejedu. Kazdej na to ma jiny nazor. ja tento, ano znal jsem ho z bedny a tot vse, sympatak.
p.s. dotaz byl nekdy taky viden jako znama osoba (host) v topgearu? Zatim jsem na to nenarazil ze by tam byl a projel s
" hammerheat"
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ja tam ale nejedu. Kazdej na to ma jiny nazor. ja tento, ano znal jsem ho z bedny a tot vse, sympatak.
p.s. dotaz byl nekdy taky viden jako znama osoba (host) v topgearu? Zatim jsem na to nenarazil ze by tam byl a projel s
" hammerheat"
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Paul v Top gearu nebyl. Ono tam celkově nebylo moc lidí narozených mimo UK.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
To mas vlastne pravdu, napadlo mi az tedka.B-)Nerez píše:Paul v Top gearu nebyl. Ono tam celkově nebylo moc lidí narozených mimo UK.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ještěže neumřel Stallone nebo Arnold,asi by se pořádali rozlučkové střelby....
Ne,vážně,vážim si dobrých herců,ale jsou to herci a mají to jako práci,když by zemřela uklízečka,pujdete uklízet? Je to opravdu přitažené za vlasy..
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
Ne,vážně,vážim si dobrých herců,ale jsou to herci a mají to jako práci,když by zemřela uklízečka,pujdete uklízet? Je to opravdu přitažené za vlasy..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
At hodi kamenem kdo nevidel aspon 1 dil Rychle a zbesile, diky tomu filmu se u nas dost zpropagoval tuning, bohuzel nekdo nepochopil ze to neni jen o modrych diodach pod autem jako je videt na fotkach ze srazu
http://radekho.rajce.idnes.cz/Paul_Walker/
http://radekho.rajce.idnes.cz/Paul_Walker/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ten dotyčnej tam má tak 3 srazy vyfocený, fakt magor
Filmy som videl.vsetke a ak by bolo 50 dielov tak si pozriem aj tie.
Mam rad take filmy tzv.oddychovky. Ale toto mi pride trochu no mozno viach ako trochu mimo.
Zomrel podstatne dolezitejsi clovek a zrazy sa nekonaju![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Mam rad take filmy tzv.oddychovky. Ale toto mi pride trochu no mozno viach ako trochu mimo.
Zomrel podstatne dolezitejsi clovek a zrazy sa nekonaju
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
Aspom majú lúzry dôvod na spanilú jazdu. inak ta ochcáfka zeleno podsvietená s velikánskym krídlom na pukličkách je parádna ![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport