no, zhodnotit to mozem len veeeelmi pozitivne
okrem toho, ze dvere pri zatvarani maju uz normalnejsi zvuk - nie ako plechovka, akusticky komfort pocas jazdy je o dost lepsi. sice som nepouzil ziadny extra material na vytlmenie, no vysledok je dost pocutelny. predpokladam, ze keby trosku viac zainvestujem napr. do dynamatu, bolo by to este lepsie, ale zasa tolko som to nechcel spickovat, hlavne z pohladu kvality zvuku z origo radia, ze ano... proste riesil som to ekonomicky a dostavil sa aj celkom slusny vysledok...
vytlmene mam aj vonkajsie aj vnutorne plechy dveri, tak isto aj boky kufra a piate dvere, samozrejme aj dno kufra. Na dverach som si dal viac zalezat, do kufra som to nalepil tak narychlo, bez zbytocnej preciznosti - vonku uz bolo celkom zima
motorovu priecku nemam v plane tlmit... jedine, ze by som pri nejakej inej prilezitosti rozoberal palubovku, tak to spravim. inak nie. skor sa pustim do strechy...
Urcite toto odporucam vsetkym ktori maju citlive usi ako ja a okrem dobreho audia vnimaju aj pazvuky od podvozka. Aj ked zrovna Astra je v porovnani napr. s octaviou ovela tichsia aj bez vytlmenia.