Poradte pri vybere mobilu
Re: Poradte pri vybere mobilu
"Objektivni" recenze, opravdu.
Samsung nebrat je vylozene hlaska jako kdyz se rekne nekupujte si Opel je to sracka.
Samsung nebrat je vylozene hlaska jako kdyz se rekne nekupujte si Opel je to sracka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej mobil se taky opravuje, vzdyt kazdej stroj ma sve mouchy at je to cokoliv, jeste jsem nevidel stroj ci pristroj co by neposteloval nez se to vychata. Nebo se na tom setri a jsou nekvalitni dily ci nekompatibilni a sere se to. Jinak vetsinou za to ze je to oprave muze sam vlastnik stroje ci pristroje kvuli spatnemu pouzivani, nebo se snad pletu?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
mimo to tady jsem videl taky par jedincu co rikaj ze samsung nesmi do baraku, to je jako alergie na auta od zabozroutu.milosh píše:"Objektivni" recenze, opravdu.
Znam mraky lidi co tvrdi opak jak na samsung i francouzska vozidla, me se treba i lecos od nich libi, ale proste dam prednost jine znacce.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
HTC nezklame
Ja som stále bral len high end čo sa mobilov týka, vyslovene zlú skúsenosť nemám, ale najbližší telefón bude určite buď xiaomi keď sa podarí a keď nie tak thl. Za tú cenu dostaneš high end za polovicu aj menej. Značky ako xiaomi zopo aj thl nepatria do skupiny no name china. Jediná nevýhoda a to veľk je zzáruka.
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
Ja mam Samsung Galagy S4 a maximalna spokojnost Akurat to foti neako zle,co som mal Galaxy S2 tak o 60% lepsie fotky.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Behem zhruba dvou let mam uz druhe HTC a obe bez problemu! Prvni Wildfire S jsem venoval pritelkyni a jakou nadelalo a stale jeste odvadi praci Ted mam Desire X, podrobil jsem ho i tvrdych outdoorovych podminkach a jak maka V dnesni dobe je dobrej uz kazdej mobil. Je to jako s autama. Treba Samsunga uz ma kazdej. Ale to neznamena ze bych si ho pokud by byla nejaka zajimava akcicka nekoupil. Se Sony je to horsi jelikoz nesnasim nic s timhle logem Par lidi v okoli ma naky stroje z Ciny a jak si libujou. Samozrejme se nesmi nic posrat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já šel do Huawei Ascend P1, jak jsem ho kupoval, tak se řadil k nejlepším mobilům a dodnes nemám jediný problém, po více než roce a něco, až teda na to nervnutí viz díle. Mám ho v silikonovém pouzdře z ebaye za 40kaček. Kolikrát spadnul, nevím, malej když se vztekne, tak s ním klidně hodí... A já se nedávno tak nervnul, protože jsem někam potřeboval v momentě volat a telefon se seknul, poprvé a zrovna v nepravou chvíli, že jak jsem byl v kabině autobusu, tak jsem s ním fláknul o zem. (Já jsem hoodně kliďas, ale takhle mně snad nikdy nic nevytočilo). A telefon nic... A to byla bomba jak prase. No, ale taky se může stát, že jednou praskne
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- BikerMarius
Zaleží jak a naco spadne Muj HTC wildfire vydržel hodně až se jednou spadl/spíš skulil na zem z žulovej kostek a display byl na maděru. Těď mam Huawei ascent y300 a spokojenost za ty prachy