Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- destroyer_svk
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes prehodene zimne komplety,tak moze prist zima ako Iľkovci tvrdia.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Reklama
- BikerMarius
V Jablonci už začala.
- vojtavojta
U nas uz je tak 5 cisel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Na Hané sem tam padá vločka, zatím nic zásadního.
No a po hodině už je ho tolik, že zůstává ležet. Silnice mokrá, ale na trave zůstává pokrývka.
No a po hodině už je ho tolik, že zůstává ležet. Silnice mokrá, ale na trave zůstává pokrývka.
dnes ráno - 26.11. to bylo na českobudějovicku zajímavý. Ledovka na silnici, každou chvíli jsem viděl auto ve škarpě. I já jsem se 2 x sunul ze strany na stranu, naštěstí pro mě nic nejelo v žádném směru. Není to nic příjemnýho. A to jsem jel hodně opatrně.
Jináč astruli mám připravenou na zimu, kromě voskování. Počasí mě předběhlo.
Jináč astruli mám připravenou na zimu, kromě voskování. Počasí mě předběhlo.
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
To já si dneska po cestě brzo ráno do práce vyzkoušel na parkovišti před Ternem jestli mi fungují všechny asistenční systémy Hned je ta cesta do práce a z práce zábavnější
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Vymenil som EGR Az tyzden a pol som mal pokoj a opat radost ze je to bezproblemove, jazdil som po dialnici , auto nic to nerobilo ...hovorim si konecne a uz som si planoval ako si Astru konecne zveladim aj pre seba, volant atd,.....no vcera opat, dobrzdanie z rychlosti 140 km/h , auto s klucom .....po pridani plynu opat zmizlo...Adriano2 píše:Tak konecne mi Hacko odhalilo aky ma problem, teraz to este doriesit o co presne ide.
Asi rok mam problem ze pri rychlosti minimalne 90-100 km/h ak mi padaju otacky tak mi vyskoci auto s klucom
Prikald : Idem na dialnici cca 140 , blizi sa zjazd kde odbocujem tak pustim plyn , vyskoci chyba....pri pridani plynu ale chyba mizne a ide sa dalej...obcas sa stava ze nezmizne dokial auto nevypnem ....
Vdaka tomu ze mizla sa nikdy neukazala na diagnostike...dnes sa mi ale vyskocila a nezhasla tak som rychlo isiel na diagnostiku a konecne - netesnenie v okruhu sacieho potrubia alebo nieco take podobne, nestihol som si to poriadne vsimnut ale bolo tam netesnenie a sacie potrubie
Takze uz len najst konecne vadu a vymenit ju a snad tato epizoda skonci
Takze 140 eur za EGR v pici a zufalost pokracuje , preklinam ten den kedy som si vybral toto auto ...skoda no, aspon budem vediet do buducnosti
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem dneska nazul nový zimáky. Měl jsem 5 let Polarisky (ještě z Astry) a už to chtělo výměnu, byly tvrdý jako prase. Dokonce jsem zjistil, že ač byly všechny gumy stejnej DOT, tedy stejný datum výroby, 3 měly 5mm a čtvrtá 7mm
Objednal jsem Continentaly TS850. Čekal jsem na ně měsíc, nikde v republice nebyly a včera dorazily. Všechny mají DOT 4813, takže vyrobený minulej tejden, ještě byky teplý
Tak jsem na ně zvědavej.....
Objednal jsem Continentaly TS850. Čekal jsem na ně měsíc, nikde v republice nebyly a včera dorazily. Všechny mají DOT 4813, takže vyrobený minulej tejden, ještě byky teplý
Tak jsem na ně zvědavej.....
Pavle, taky jsem to resil u gecka, kde mame 7 let stary zimaky, ale vzorek 7mm. Auto jezdi skoro jen po meste tak se mi moc investovat nechtelo, i v pneuservisu mi rekli ze to je jeste ok, podle me to je jen masirka prodejcu aby se pravidlo vymeny zimnich po 4 letech dodrzovalo.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Po městě bych to taky neřešil, ale každej rok jezdíme hory nejen doma, ale i venku a navíc znáš to u mě doma, ráno se vyškrábat na ten kopec a nebejt rozjetej....je to pro mě prostě důležitý