Tak to ti drzim palce,ja som mal s tym autom pri kupe take problemy ze keby sa hned Astra pokazila hned by som sa jej zbavilTereza píše:Adriano, tak pak si štastnej člověk, že si holka takhle sama domluvila. I ta moje slečna by se měla polepšit! Ona se sice polepší, ale až potom, co jí objednám do servisu a zaplatim za to zas bůh ví kolik.
Žlutá ikonka Auta s klíčem
Re: Žlutá ikonka Auta s klíčem
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
To já sem zas nechtěla, jednak sou s tim problémy a už sem do auta dala peníze, který by se mi už nevrátily (třeba defend lock). Já sem ale trochu zvyklá, předtim sem měla Fiata, takže o závadách vim svý...
Však ono se to vychytá, už jen ty žhaviče a naftovej filtr a snad bude chvíli klid (tuk tuk..).
Však ono se to vychytá, už jen ty žhaviče a naftovej filtr a snad bude chvíli klid (tuk tuk..).
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak dnes som si všimol, že kontrolka elektronika motora (auta s kľúčom) mi dnes začala zhasínať, so všetkými ostatnými kontrolkami, pred naštartovaním. Ostava už svietiť len kontrolka emisií, tlaku oleja a alternátora. Myslím, že tak je to správne. Skúsil som aj vyčítať kodové chyby a nič. Tak asi momentálne žiadna chyba. Ťuk, ťuk na drevo!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
A to jako sama, z ničeho nic?? Tak to gratulace velká!pepcco píše:Tak dnes som si všimol, že kontrolka elektronika motora (auta s kľúčom) mi dnes začala zhasínať, so všetkými ostatnými kontrolkami, pred naštartovaním. Skúsil som aj vyčítať kodové chyby a nič. Tak asi momentálne žiadna chyba. Ťuk, ťuk na drevo!
Terezka, no to len tak sama od seba! Dúfam, že to tak bude na dlhší čas.
To ti držim palce. Ta tvoje by měla tý mojí domluvit! Ale u mě naštěstí jde o identifikovanou závadu, jejíž oprava nebude moc drahá a zatim se nijak neprojevuje, takže snad za chvilku budu taky v pohodě.pepcco píše:Terezka, no to len tak sama od seba! Dúfam, že to tak bude na dlhší čas.
Terazka, tak to držím palce, nech sa to vyrieši a Astrička nech šlape ako má!
dneska mně taky začala kontrolka s klíčkem zhasínat ještě před startem, všechny chyby se sami z paměti vymazaly časem, takže asi na tom něco bude, že pokud se chyba neprojeví po určitý počet startů, tak chyby zmizí. Chyby co se týkaly CIM (161600 a 161450) asi 14 dní po výměně baterie v klíči (jak poradil Oton) a chyby 050074 a 112508 za dalších cca 14 dní potom co se objevily. Teď vše OK. Jsem zvědav jak dlouho.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Pmo
Super, tak ať to dlouho vydrží. Mě chyba 161450 taky zmizela - ale až potom, co mi to RomanK přeprogramoval .
Super, tak ať to dlouho vydrží. Mě chyba 161450 taky zmizela - ale až potom, co mi to RomanK přeprogramoval .