Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na str.13
Re: Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na st
Caute,prosim vas neviem ci pisem do spravnej temy,a ci to ma s tym nieco spolocne ale ked prepinam v aute,gombikom fukanie vzduchu medzi fukanie priamo dopredu a na sklo tak tam nieco vrci,alebo akoby drelo,co to moze byt?Dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- Reklama
To je klapka ktorá to usmerňuje hold čo sa môže posrať sa posere
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ano a ako ju opravim alebo zrepasujem? Sice aj tak by som to doma asi nevimenil sam,ci?ale zatial to funguje dobre.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Klapku som na jar opravil (natrubok podla navodu, cca 1,5hod roboty). Vsetko fungovalo OK. Vcera som sa dostal za V3S a tak prepnem klapku, nech mi to nesmradi do kabiny. Stlacim tlacidlo a nic sa nedeje resp. kontrolka mi nesvieti.
Este som nezistoval, ci sa klapka preklapa, ale zaujimalo by ma, preco nesvieti kotrolka na tlacitku klapky. Je na to nejaka poistka? Dakujem za rady.
Este som nezistoval, ci sa klapka preklapa, ale zaujimalo by ma, preco nesvieti kotrolka na tlacitku klapky. Je na to nejaka poistka? Dakujem za rady.
Opel Astra Caravan 1,8 92kW Elegance, 2005
Nemáš přepnutý ofuk na čelní okno (rozmrazování)? V této poloze je systém recirkulace automaticky vypnut a nelze zapnout. Motor recirkulace samostatnou pojistku nemá.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Stan. píše:Nemáš přepnutý ofuk na čelní okno (rozmrazování)? V této poloze je systém recirkulace automaticky vypnut a nelze zapnout. Motor recirkulace samostatnou pojistku nemá.
Dakujem za radu, funguje to tak ako si opisal. Zaujimave, ze som sa to nikde v navode nedocital.
Opel Astra Caravan 1,8 92kW Elegance, 2005
- vojtavojta
Stan. vi hodne veci,ktere nejsou nikde popsany a je ochoten se svyma vedomostma podelit s nama, kteri vime prd
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Vojto vím toho málo, pouze co se dočtu, takto jsem také žádal o pomoc když mě nesvítila kontrolka . Navíc je to popsáno v manuálu na str.162.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- vojtavojta
Pomohl jsi mi dost.Diky.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Tak jsem též narazil na problém s touto "povedenou" klapkou..
V sobotu jsem si všiml že mi vytekla voda na kobereček u spolujezdce.Tak jsem se zhrozil že to bude voda z radiátoru,nebo tak něco.Ale po demontáži kastlíku jsem si všiml že je ulomená klapka cirkulace vzduchu.A nic jinýho jsem tam neshledal takže jsem si řikal že to nejspíš proteklo přes tu otevřenou klapku až dovnitř.(Noc před tím totiž pršelo).
Může mi tu prosím někdo kdo to měl rozdělaný a ví jak to vypadá zevnitř říct jestli to půjde opravit dle Frydexova super návodu??
Ta osička je totiž ůplně odlomená od toho motorku..
Já jen jestli se mám snažit to dát do kupy nebo rovnou objednat novou.
Přikládám foto
V sobotu jsem si všiml že mi vytekla voda na kobereček u spolujezdce.Tak jsem se zhrozil že to bude voda z radiátoru,nebo tak něco.Ale po demontáži kastlíku jsem si všiml že je ulomená klapka cirkulace vzduchu.A nic jinýho jsem tam neshledal takže jsem si řikal že to nejspíš proteklo přes tu otevřenou klapku až dovnitř.(Noc před tím totiž pršelo).
Může mi tu prosím někdo kdo to měl rozdělaný a ví jak to vypadá zevnitř říct jestli to půjde opravit dle Frydexova super návodu??
Ta osička je totiž ůplně odlomená od toho motorku..
Já jen jestli se mám snažit to dát do kupy nebo rovnou objednat novou.
Přikládám foto
EX Astra H 2004 1.8 16v 92kw hatchback
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan