Pokec o čemkoliv a OT
- Reklama
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Dá se nějak nastavit,aby se při zařazení zpátečky ztrumilo rádio a byly slyšet parkovací senzory? Všimnul jsem si, že když mám puštěný přední stěrač a dám zpátečku, tak se pustí automaticky i zadní..netušil jsem, že mám tak chytrý auto
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Ztlum si radio, ja myslim ze je to hlasity dost, nehlede na to kdo ma MKJ ma na displeji i "carky" pri parkovani.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tusim neco pres 2500 lumenu, klasicke 35W D2S vybojky.power2 píše:Ví někdo, jakou mají xenony svítivost v lumenech?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No není to úplně blbej nápad. Napadá mě využít na rádiu pin MUTE. Přivést na něj signál z couvačky. ALe nevím přesně jak ten vstup funguje, jestli se kostří nebo jak. Pepík by mohl vědětmango píše:Dá se nějak nastavit,aby se při zařazení zpátečky ztrumilo rádio a byly slyšet parkovací senzory? Všimnul jsem si, že když mám puštěný přední stěrač a dám zpátečku, tak se pustí automaticky i zadní..netušil jsem, že mám tak chytrý auto
jedna, nebo dvě? Jedna že? Chtěl sem si koupit světlo na kolo a nemám to s čím porovnat. Bylo by fajn vidět dobře na cestu jak v autěWestler píše:Tusim neco pres 2500 lumenu, klasicke 35W D2S vybojky.
http://www.ebay.com/itm/SolarStorm-5000 ... 3cd707b8fd
Tohle svetlo je posledni dobou hodne diskutovany. Parametry ma sileny, tak jestli to bude svitit jako vsechno cinsky, tak to bude kazdopadne slusnej kalup To pak bude paradni vecerni pojezdeni
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Cheche dalsi lumenovej masakr Akorat by me sralo vozit sebou bateriovej pack
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)