Astra H, 1.6 77 kW
Astra H, 1.6 77 kW
Privezl jsem si ji z Nemecka 8. 10. 2009. Paradoxne sem pro ni jel 60 km daleko. Stala 3 km za hranicema
Koupeno u prodejce Opel, jednalo se o predvadeci vozidlo. Rok 2007, najeto 32 000 km, motor 1.6 77 kW. Vsude psali ze ma 85 kW ale doma sem zjistil ze ma 77 kW:-( Tak sme jim do salonu zavolali a jeste zlevnili 500 EUR
Interier jeste voni novotou! Vybava ma takovejch blbosti, ze je snad ani nepotrebuju
- predni okna v elektrice
- manualni klima
- destovy senzor (coz je fakt mazec!)
- tempomat (to je taky dost husta vec!)
- radio CD 30 MP3
- palubni pocitac
- ovladani radia a BC na volantu
- stavitelny volant
- predni mlhovky
- ABS + ESP
- vyskove nastavitelne sedadlo ridice
- 8x airbag
- 7 repro
- kola 205/55 R16
........ a dalsi nepodstatny vecicky a vychatavky
Rad bych na Astre udelal par decentnich uprav:
- lity kola (samozrejme original Opel)
- vymena displaye za GID
- treba me jeste neco napadne.......
Jinak je auto po vymene oleje (interval 30 000 km), ma novou brzdovou kapalinu a jeste ma cerstve nastrikany spodek. Priprava pred koupi se jim opravda povedla Holt nemcouri, to je jina liga nez u nas
Okamzite jsme si Astricku s pritelkyni a dcerkou (i kdyz ty je to vlastne zatim jeste jedno) velmi oblibili. Svezeni proti predesle Astre G je opet o necem jinem. Nic nevrze, nic se nekrouti,....... proste novy auto.
Tak ted uz jen jezdit.......
Koupeno u prodejce Opel, jednalo se o predvadeci vozidlo. Rok 2007, najeto 32 000 km, motor 1.6 77 kW. Vsude psali ze ma 85 kW ale doma sem zjistil ze ma 77 kW:-( Tak sme jim do salonu zavolali a jeste zlevnili 500 EUR
Interier jeste voni novotou! Vybava ma takovejch blbosti, ze je snad ani nepotrebuju
- predni okna v elektrice
- manualni klima
- destovy senzor (coz je fakt mazec!)
- tempomat (to je taky dost husta vec!)
- radio CD 30 MP3
- palubni pocitac
- ovladani radia a BC na volantu
- stavitelny volant
- predni mlhovky
- ABS + ESP
- vyskove nastavitelne sedadlo ridice
- 8x airbag
- 7 repro
- kola 205/55 R16
........ a dalsi nepodstatny vecicky a vychatavky
Rad bych na Astre udelal par decentnich uprav:
- lity kola (samozrejme original Opel)
- vymena displaye za GID
- treba me jeste neco napadne.......
Jinak je auto po vymene oleje (interval 30 000 km), ma novou brzdovou kapalinu a jeste ma cerstve nastrikany spodek. Priprava pred koupi se jim opravda povedla Holt nemcouri, to je jina liga nez u nas
Okamzite jsme si Astricku s pritelkyni a dcerkou (i kdyz ty je to vlastne zatim jeste jedno) velmi oblibili. Svezeni proti predesle Astre G je opet o necem jinem. Nic nevrze, nic se nekrouti,....... proste novy auto.
Tak ted uz jen jezdit.......
Naposledy upravil(a) beavis dne 05 úno 2014, 09:30, celkem upraveno 6 x.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Re: Astra H, 1.6 77 kW
Gratulace, krásná voňavka. Já vloni koupil obdobný, starší, ale měla najeto 17.000 km. Nákup auta v Německu, to je radost, co?
Ještě k těm plánovaným úpravám: mračítkům předním 3x fuj, mračítkům zadním 3x fuj! Čimž tě nechci nějak ovlivňovat
Ještě k těm plánovaným úpravám: mračítkům předním 3x fuj, mračítkům zadním 3x fuj! Čimž tě nechci nějak ovlivňovat
Jo jo, v Nemecku je fakt mazec kupovat auto. Predchozi Gecko sem si privezl z Bavorska a tak sem si rekl ze uz od nas zadny auto nechci (paklize nebude treba od kamarada). Pristup byl tentokrat neskutecny. Slusnot, ochota a jeste sem dostal flasku vina.
Koukal sem na mracitka a libi se mi na predek decentni uzka varianta. Ale jeste na ne musim poradne mrknout. Cili najit nejaky fotky a popremejslet. Na zadek sem videl zatim jen 1 variantu. Takze nad tim taky jeste budu premejslet
Koukal sem na mracitka a libi se mi na predek decentni uzka varianta. Ale jeste na ne musim poradne mrknout. Cili najit nejaky fotky a popremejslet. Na zadek sem videl zatim jen 1 variantu. Takze nad tim taky jeste budu premejslet
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Naprosto souhlasím! Jinak jak se tak dívám, tak máš prakticky stejnou výbavu jako já - že by to byl takový německý standart? Tak ať to jezdícorsaczek píše:mračítkům předním 3x fuj, mračítkům zadním 3x fuj!
Rad si prectu prispevky z druhe strany ohledne doplnu apod. Prece jen se muze stat ze clovek je vselijakym hledanim a prohlizen trosku zdeformovanej Ted napr. resim kola na leto (sice torosku brzo, ale uz se tesim az Astru obliknu do nejakych lepsich nez co ted ma na sobe)
Jenom 3x?corsaczek píše:mračítkům předním 3x fuj, mračítkům zadním 3x fuj!
Mě se moc líbí ta barva, taky sem jí chtěla, ale nebyla na skladě .
A mračítka taky nééé..
A mračítka taky nééé..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ne ne, dvakrát 3x, takže 6x!emvee píše:Jenom 3x?corsaczek píše:mračítkům předním 3x fuj, mračítkům zadním 3x fuj!
To už je lepšícorsaczek píše:Ne ne, dvakrát 3x, takže 6x!
Ajajajaj. A to se vam nelibi ani tyhle mracitka?
http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-h ... r-s1531006
http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-h ... r-s1531006