Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
Protoze ji mam odrenou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- petriot
- Kontaktovat uživatele:
Astra Caravan 2010, 111 edition, Z16XER
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5436
OP-COM china clone (8/2010) k dispozici
Cheche Mildo presne jako tenkrat, kdyz si sem dal otazku kde je to foceny. A kdo vyhraje, ma casopis. A tak jsme se vlastne poznali Cili opet odpovidam ze je to u Knoblosky Je mi jasny ze tentokrat dostanu leda hovno, ale co, byl sem prvni
Naposledy upravil(a) beavis dne 15 zář 2013, 21:13, celkem upraveno 2 x.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Nedavno jsme byli s bandou kluku jezdit na kolech v Dolomitech. Nekolik lidi jsem ani neznal a mezi nimi byl mlady slovak, ktery dela v oddeleni aerodynamiky ve Skodovce. Tak jsme kecali jakym smerem smeruje aerodynamika, jaky trendy sleduji, jak je na tom konkurence a pri tyhle prilezitosti rekl ze konkretne Insignie je velice povedena co se tyce aerodynamiky. Ptal jsem se ho co rikaji korejske konkurenci a odpovedel, ze z ni maji obavy prave kvuli tomu co dokazala za tech "par" let. A tak sme klabosili celej vecer u piva, asi uz ze me byl slusne na "svestku" jelikoz sem z nej podle jeho slov tahal slusne interni informace a asi nejzajimavejsi otazka byla jestli nahodou nevi na kolik km jsou testovany motory. S klidem mi odpovedel ze je testuji na 100 00 km. Logicky ze se potrebuje prodavat a jak se rika "tocit" auta, cili podrzet ho 4-5 let a koupit novy. Pritom jsem si vzpomel na dalsiho kamarada, ktery dela sefa u nas v jednom autosalone a ten mi v podstate nedavno rikal temer tu samou informaci z jejich skoleni a prezentaci.
Ted jeste k vyberu motoru. Je jasny ze atmosfera bude co se tyce vydrze vzdycky nej, bohuzel ta uz v dnesni dobe jaksi nesplnuje pozadavky kladene na moderni vozidla Takze se budeme muset pomalu ale jiste smirit s tim ze atmosfery maji jaksi odzvoveno a v budoucnu bude muset kazdy chtic nechtic presedlat na turbomotory. Tak jak se nadava na novy auta, ale kazdy si po presednuti v nem hovi a je z toho v sedmem nebi, to same bude s turbomotory
Ted jeste k vyberu motoru. Je jasny ze atmosfera bude co se tyce vydrze vzdycky nej, bohuzel ta uz v dnesni dobe jaksi nesplnuje pozadavky kladene na moderni vozidla Takze se budeme muset pomalu ale jiste smirit s tim ze atmosfery maji jaksi odzvoveno a v budoucnu bude muset kazdy chtic nechtic presedlat na turbomotory. Tak jak se nadava na novy auta, ale kazdy si po presednuti v nem hovi a je z toho v sedmem nebi, to same bude s turbomotory
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
beavis píše:Cheche Mildo presne jako tenkrat, kdyz si sem dal otazku kde je to foceny. A kdo vyhraje, ma casopis. A tak jsme se vlastne poznali Cili opet odpovidam ze je to u Knoblosky Je mi jasny ze tentokrat dostanu leda hovno, ale co, byl sem prvni
taktak
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to jak s mobilama. Já jsem zastánce klasických telefonů, nejlíp těch odolných outdorových jako je Xcover od Samsungu(i když mě Samsung co do spolehlivost zklamal), Sonim nebo Cat. Ale co tak sleduji nabídku, většinou se nabízí ty dotykový ludry, co nevydrží nabitý ani dva dny a po pádu na zem je po nich. Doba je čím dál horší. Všechno chvíli používat, zahodit a koupit nový...
Jedu z STK, jsem OK A na 2 roky zase klídek.
Rád jezdim na STK když mám auto jak vevnitř tak zvenčí vypucované, ostatní auta technik obcházel, koukal jak svítí atd. a u mě jen seděl v autě a prej dobrý
Rád jezdim na STK když mám auto jak vevnitř tak zvenčí vypucované, ostatní auta technik obcházel, koukal jak svítí atd. a u mě jen seděl v autě a prej dobrý
Dnes prezuto, par z vas jste psali ze nepoznate rozdil pri prezuti z 15" na 17" a naopak, ja mam letni 16" a zimni 15" a opravdu ty 15" jsou "pohodlnejsi"
Male vyroci v sobotu, cekal jsem na to 007
Tak treba dame jeste jednou tolik.
Tak treba dame jeste jednou tolik.
Aaaa Milda si jede po D3