Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Hacko bylo v garazi a my byli na rekonstrukci bitvy u Prestanova http://www.usteckeforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=110
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- BikerMarius
A já koukal kde bude stát naleštěná stříbrná astra. taky jsme tam byli a moc jsme toho neviděli spousta lidí a špatná svah
A já sem dneska nezamkl Jenom problikávají výstražný a nezamkne se. Zejtra se na to budu muset podívat
Power: tak co, podarilo se Ti najit pricinu nezamykani auta? v cem je problem? a to si musel nechat stat auto nezamknute venku?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Ne auto mám v garáži vedle baráku, tak pohoda. Stejně ho nezamykám. Jinak nouzový zamykání funguje normálně. No odpojil sem baterku klasika a centrál už funguje. Akorát mi nefunguje druhý zamknutí deadlock a alarm. Zkusím ještě zkontrolovat pojistky 27, 32 a 38. Nic jinýho mě nenapadá
Naposledy upravil(a) power2 dne 01 zář 2013, 15:50, celkem upraveno 1 x.
v tom Ti ja neporadim.. me po odpojeni baterky kdysi prestalo fungovat ovladani oken, nic sem nenastavoval jak tady kdosi psal, ze podrzis ovladac pri spustenem oknu dole/nahore po dobu 3sec. ve dverich lupne, a tak je nastaven doraz okna.. a zaclo to po case slapat samo
tak Ti to snad taky nebude delat problem a alarm a deadlock ( CO TO JE???) bude fungovat
tak Ti to snad taky nebude delat problem a alarm a deadlock ( CO TO JE???) bude fungovat
Sem proměřil snad všechny pojistky a nic. Je zvláštní, že pojistka pro open&start není osazena. Zkoušel sem odpojit ultrazvukový čidla, to taky nic. No mám neblahý tušení, že to bude problém v REC. Když zmáčknu tlačítko u čidel, dřív se rozblikala kontrolka dveří na liště, teď nic
Deadlock je zamykání vnitřních klik
Deadlock je zamykání vnitřních klik
Asi si to žije svým životem. Stačilo nastartovat a už funguje. Hlavně, že byla na noc odpojená baterka a nic
no tak parada! hlavne, ze to slape.. zajimave no, snad se to nebude opakovat...
asi mám samoopravovací auto, už druhá závada mi sama zmizela Ještě kdyby to tak samo dotankovávalo