Naprogramovatelné funkce
Re: Naprogramovatelné funkce
Vše zapojit dle návodu, je součástí světel. Je to velice jednoduché.
Hlavně si před koupi svetel pořádně změř, jestli tam vlezou. Já mám nárazník sport-kulaté mlhovky.
Hlavně si před koupi svetel pořádně změř, jestli tam vlezou. Já mám nárazník sport-kulaté mlhovky.
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
- Reklama
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluci tak trochu přispěji dotazem na Vás Před rokem jsem dostal k Merivě klíč s vystřelovací planžetou, tak jsem jej začal samozřejmě používat. Šlo na něm DO zamknutí vozu + dojezdy oken při uzamčení vozu... Před pár týdny se mě dostala při buřině někam voda, takže kromě pár nesmyslných chyb v ŘJ mě přestalo fungovat zamknutí vozu na DO a s tím spojené i dojezdy oken při uzamčení vozu... Navíc se v ŘJ objevovala chyba :
B3796 ( 02 ) - Central Door Locking System Motor Open Circuit - Not present
B3105 ( 0 ) – No Remote-Keys Programmed - Present
Ani po odpojení baterie se nepovedlo naprogramovat zpět DO klíče, protože nešla výše uvedená chyba odstranit z ŘJ... Pojistky v pojistkové skříni jsou OK, kabeláž v kufr dveřích až na jeden přeseknutý kabel ( nefungovalo třetí brzdové světlo ) také již OK... Nedalo mě to spát, tak jsem vzal původní klíč bez vystřelovací planžety a co se nestalo Chyba z ŘJ šla vymazat bez problémů a zamknutí vozu na DO začalo fungovat bezproblémově... Jenomže teď to hlavní
Nedaří se mě na tom původním klíči naprogramovat dojezd oken přes DO při uzamčení vozu Paradoxně mě záhadně začla fungovat funkce DeadLock, ač nemám v autě alarm ( jedno zmáčknutí DO je uzamčení vozu, druhé zmáčknutí jen bliknutí blinkrů a třetí zmáčknutí je slyšitelná závora proti krádeži - ač podle manuálu by to mělo být o krok méně )... Ale dojezd oken furt a furt nic, ikdyž dělám postup dle různých manuálů
Nemáte nějaký nápad, jak to zkusit zprovoznit? Jen podotýkám, že REC nemám v nabídce na diagnostice OP-COM. A diagnostika hlásí, že komfortní systém je přítomen... Bohužel ten druhý klíč s vystřelovací planžetou jsem už nerozchodil, zkusím ještě nechat vyměnit baterii v klíči, ale obávám se, že při mém štěstí bude chyba někde jinde ( např. záhadné započetí funkce DeadLock )
Předem díky za nápady
B3796 ( 02 ) - Central Door Locking System Motor Open Circuit - Not present
B3105 ( 0 ) – No Remote-Keys Programmed - Present
Ani po odpojení baterie se nepovedlo naprogramovat zpět DO klíče, protože nešla výše uvedená chyba odstranit z ŘJ... Pojistky v pojistkové skříni jsou OK, kabeláž v kufr dveřích až na jeden přeseknutý kabel ( nefungovalo třetí brzdové světlo ) také již OK... Nedalo mě to spát, tak jsem vzal původní klíč bez vystřelovací planžety a co se nestalo Chyba z ŘJ šla vymazat bez problémů a zamknutí vozu na DO začalo fungovat bezproblémově... Jenomže teď to hlavní
Nedaří se mě na tom původním klíči naprogramovat dojezd oken přes DO při uzamčení vozu Paradoxně mě záhadně začla fungovat funkce DeadLock, ač nemám v autě alarm ( jedno zmáčknutí DO je uzamčení vozu, druhé zmáčknutí jen bliknutí blinkrů a třetí zmáčknutí je slyšitelná závora proti krádeži - ač podle manuálu by to mělo být o krok méně )... Ale dojezd oken furt a furt nic, ikdyž dělám postup dle různých manuálů
Nemáte nějaký nápad, jak to zkusit zprovoznit? Jen podotýkám, že REC nemám v nabídce na diagnostice OP-COM. A diagnostika hlásí, že komfortní systém je přítomen... Bohužel ten druhý klíč s vystřelovací planžetou jsem už nerozchodil, zkusím ještě nechat vyměnit baterii v klíči, ale obávám se, že při mém štěstí bude chyba někde jinde ( např. záhadné započetí funkce DeadLock )
Předem díky za nápady
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jestli jsem tě pochopil... Dojezd u Aster a Zafir, předpokládám i u Merivy bude stejný, držet talčítko pro odemčení na otevření oken a na zavření tlačítko pro zamčení. S tím, že nejprve se auto zamkne, na druhé stlačení a podržení se okna zavřou. Musí být ale dojezdy naprogramovány na oknech, tedy normálně t fungují? Jestli ne, tak podrž každé tlačítko na každé okno směrem nahoru, pro zavření, při zavřeném okně. Ve dveřích cvkane a dojezd je hotov. Pokud jsi to myslel jinak, tak nevím.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No géčková astra to měla ještě jinak, tam se automaticky zavřely okna při uzamčení na druhou polohu Co se týká Merivy, tam to funguje ( alespoň u mě fungovalo ) tak, že uzamknutí vozu je na 1X zmáčknutí uzamknutí na DO a pokud jej stále držíš, dojedou i okna. Teď po zprovoznění DO na klíči ale dojezdy nefungují, ani při mechanické uzamčení vozu skr zámek dveří a ani po Tebou popsaném postupu Je to nějaké divné, ještě že to není životu důležité
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To právě je, já budu kupovat géčko a že nejdou otevřít okna dálkou je největší problém na který už si nikdy nezvyknu. ještě že jdou aspoň zavřít
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuto vychytávku jsem neměl ani na géčku, ani na Merivě...
Nevím, esli jsem to sem už náhodou nepsal, ale mám odzkoušeno, že pokud se check control naprogramuje jen v display a ne v UEC, tak skutečně funguje i bez čidel v nádržkách a nehlásí neustále nízkou hladinu.
Ahojte lidi
Rozsvítila se mi oranžová kontrolka systemu měření tlaku v pneu (porucha) a system neměří. Nevíte čím by to mohlo být, nebo kde je přijímač signálu od
senzorů v kolech?
Díky za tipy.
Rozsvítila se mi oranžová kontrolka systemu měření tlaku v pneu (porucha) a system neměří. Nevíte čím by to mohlo být, nebo kde je přijímač signálu od
senzorů v kolech?
Díky za tipy.
Astra H Z16XEP
Taky se mi to stalo. V mým případě ale stačilo znovu nastartovat.
Mi to už svítí 14 dní a nechce zhasnout. Ani po odpojení baterky a celkovém resetu.
Astra H Z16XEP