Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
Opraveno Kesi
Je pravda, že po příjezdu domů jsem si lahev dobrého bílého otevřel a i vypil, ale myslel jsem, že to píšu ještě při smyslech
Je pravda, že po příjezdu domů jsem si lahev dobrého bílého otevřel a i vypil, ale myslel jsem, že to píšu ještě při smyslech
- Reklama
Včera večer jsme dorazili z Itálie. Naprostá spokojenost. Podrobnější report snad brzy dodám. Zpátky jsem se vrace přes Slovinsko, podél Soči přes sedlo Vršič...1620 metrů nad mořem, nádherné výhledy ! Ale tam mě poprvé trošku vystrašila Zafča, jelikož po nastartování prostě nešel posilovač !!! Nedalo se nic dělat, prostě jsem se odvážně pustil do sjezdu a asi ve čtvrtý zatáčce se zase chytil a fungoval naprosto v pohodě. Jo a do Benátek jsme vyrazili bez stresu, klimatizovaným autobusem. Z Caorle jezdí každou hodinu a zpáteční lupen je za 9,70.
S posilovacem mi to taky jednou udelalo, stacilo vyndat klicek a znova nastartovat a v pohode.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na přelomu srpna/září plánujeme cestu na Makarskou, prý už je v provozu nový tunel Svatý Ilja z dálnice A1 ( Zagvozd) do Baška Vody. Jel jím už někdo, jsou tam kolony, nebo průjezd v poho? Nezkoušel někdo mapy CD70 2013/2014 případně TOMTOM mapy s aktualizací před prázdninami, jestli s ním už počítají. Díky za případné poznatky.
PS: náhodou nepoškozenou slovinskou známku platnou do 8.9 asi nebudete nikdo mít z vaší dovolené volnou, že?
PS: náhodou nepoškozenou slovinskou známku platnou do 8.9 asi nebudete nikdo mít z vaší dovolené volnou, že?
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Včera večer jsme dorazili z Itálie...
Pavle já se minulou sobotu motal v Náměšti,říkal jsem si,jestli Tě náhodou nepotkám a Ty ses motal v Itálii
Pavle já se minulou sobotu motal v Náměšti,říkal jsem si,jestli Tě náhodou nepotkám a Ty ses motal v Itálii
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Čau Ivo,kde jsi byl v Itálii !?
Nazdar dědku já ne,Hombre byl v Itálii,já se jen motal v jeho bydlišti
My zítra jedem do Merkuru v Pasohlávkách(nádrž Nové Mlýny) na pár dní pod stan. Chcem letos vyřešit bydlení, takže žádná drahá dovolená nehrozí
Tak se hlavně v tomhle vedru vyhni vinným sklípkům v okolí
Já už tam radši nejedu, minulej rok sme se tam vožralí málem utopili