Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
Na co ty matrace?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
V rámci dobrodrůža jsme jeli pod stan. Poprvé v životě a byla to bomba. Grilovačka, "čechiše pívo", hvězdy nad hlavou, fakt dobrý . Ale moje záda chtějí svoje, tak matrace.....
Doufam ze jsi nezapomel na pastiky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Paštiky nebyly, jen samý MASO Vybavenost kempu je ale perfektní. Sprchy a záchody dokonalý, kuchyňka s varnou deskou, mikrovlnkou, všechno zdarma. Horká voda byla k dispozici i ve 4 ráno . Jediný, za co se platí, je elektrika a to 2 EURa na den s tím, že Vám do stanu sami natáhnou prodlužovák od přípojnýho místa a s úsměvem upozorní, ať do něj nelejeme to výborný český pivo, že by byla škoda piva i nás
Slíbené videa Itálie.
Příjezd do Benátek
Parkovací dům
Příjezd do Benátek
Parkovací dům
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hombre: U Villachu Agip u jezera Worthersee.
Tak jsme podnikli další výlet. Na Slevomatu jsme koupil pobyt v Peci pod Sněžkou v hotelu Hořec (2 noci). To jsem netušil, že k tomu břibalí i super počasí
Hotel krásnej, čistej, bazén s protiproudem a sauna v ceně První den jsme přijeli večer, takže návštěva inforcentra a sbírání informací, abychom příští den mohli vyrazit pokořit nevyšší vrchol ČR. Pak večeřička v nedaleký pizzerii, pak výřivka. Druhej den samotnej výstup, trasa Pec - Obří důl, Slezská bouda na polské straně, Sněžka a zpátky přes Růžohorky, Portášky, Šramlovu stezku, Velkou Úpu zpátky do Pece. Nevím kolik je to kilometrů, ale vím přesně, kolik je to kroků Večer bazén a zmlácený do pelechu.
Dneska cestou zpátky jsme se stavili v Prachovských skalách, taky moc pěkný místo a pro děti dobrodružný a pak domů. Všechny cesty se zapnutou klimou, teď to snad ani jinak nejde, a tohle je výsledek.
Já z tý Zafiry prostě chrochtám blahem, to je jiný cestování
Hotel krásnej, čistej, bazén s protiproudem a sauna v ceně První den jsme přijeli večer, takže návštěva inforcentra a sbírání informací, abychom příští den mohli vyrazit pokořit nevyšší vrchol ČR. Pak večeřička v nedaleký pizzerii, pak výřivka. Druhej den samotnej výstup, trasa Pec - Obří důl, Slezská bouda na polské straně, Sněžka a zpátky přes Růžohorky, Portášky, Šramlovu stezku, Velkou Úpu zpátky do Pece. Nevím kolik je to kilometrů, ale vím přesně, kolik je to kroků Večer bazén a zmlácený do pelechu.
Dneska cestou zpátky jsme se stavili v Prachovských skalách, taky moc pěkný místo a pro děti dobrodružný a pak domů. Všechny cesty se zapnutou klimou, teď to snad ani jinak nejde, a tohle je výsledek.
Já z tý Zafiry prostě chrochtám blahem, to je jiný cestování
Naposledy upravil(a) pueblo dne 25 črc 2013, 21:42, celkem upraveno 1 x.
Ta spotreba super
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
mudr.sat: Ted jsem konecne zkouknul ta videa, ten parkovaci dum je dobrej, hlavne komentar tve zeny me bavi
Pueblo
Myslíš zátky vínových fliašale vím přesně, kolik je to korků
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan