Oravská priehrada 2013
Re: Oravská priehrada 2013
Konečne sme vychystaný odchádzame z domu... hádam... možno
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
- Reklama
No mozte vsetci lutovat, ze tu nie ste.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl skvělý. Midzi to vybral v krásném prostředí, poznal jsem nové lidi, dostal hromadu "brouků" do hlavy a dozvěděl se plno užitečných rad a informací.
Příště jedem zas...
Příště jedem zas...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, též děkuji za prima sraz a velmi dobré zorganizování a poznání nových lidí osobně, což jsem znal jen tady přes "dráty". Dobrá parta pochycení nových poznatků, vyměněny odstřiky předního skla, těž díky za nastavení a asistenci.
No dojel jsem dom až pravně teďka viz dám obr. času a kilometraže ale zavírají se mi oči už, dneska jsme z přístavu vyjeli v 10 hodin ráno od půl 1 jsem byl pak na cestě Z Naměstovo "Rio de Klin" pěkná socha našel jsem ji!:) Fajn výhled. Dále dolu na Nitru, pul hodky oddech pak na dalnici 40km kolona na Bratislavu, tak jsme to vzali okreskama až do Vyškova vyložit rodiče ženy, po další pul hodině klidu domů po D1 za Prahu ale co nás nečekalo na to že jsem to už sekal, byly tam 3 solidní kolony v 22h večer, takže jsem doma otviral vrata až 1:32h:) ( Fajn srazík a prima dovolená, přístě jedu zase, pokud budu mít volný termín, dobrou s kobrou
No dojel jsem dom až pravně teďka viz dám obr. času a kilometraže ale zavírají se mi oči už, dneska jsme z přístavu vyjeli v 10 hodin ráno od půl 1 jsem byl pak na cestě Z Naměstovo "Rio de Klin" pěkná socha našel jsem ji!:) Fajn výhled. Dále dolu na Nitru, pul hodky oddech pak na dalnici 40km kolona na Bratislavu, tak jsme to vzali okreskama až do Vyškova vyložit rodiče ženy, po další pul hodině klidu domů po D1 za Prahu ale co nás nečekalo na to že jsem to už sekal, byly tam 3 solidní kolony v 22h večer, takže jsem doma otviral vrata až 1:32h:) ( Fajn srazík a prima dovolená, přístě jedu zase, pokud budu mít volný termín, dobrou s kobrou
- Přílohy
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
tak to si pekne dlho isiel, ale nastastie stastne dosiel. Som rad, ze ste prisli a hlavne bolo dost novych clenov. Uz sa tesim na dalsie stretnutie.
- vojtavojta
Kolik Vas na konec dorazilo??? Hodte nejake fotecky.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zdravím všechny účastníky srazu.
Dorazili jsme domů ve 20:45, cesta docela šla. Jediný úsek, kde jsme popojížděli bylo omezení na D 11 u Hradce. Ari si asi zvyká a cestou zpět se chovala jako dáma..
Přikládám společné foto, kde chybí BrKapovci..
Těšíme se na další setkání se všemi příznivci zlomených fofrklacků ve znaku.
Dorazili jsme domů ve 20:45, cesta docela šla. Jediný úsek, kde jsme popojížděli bylo omezení na D 11 u Hradce. Ari si asi zvyká a cestou zpět se chovala jako dáma..
Přikládám společné foto, kde chybí BrKapovci..
Těšíme se na další setkání se všemi příznivci zlomených fofrklacků ve znaku.
Slusna ucast koukam a hlavne i pocasi Vam vyslo to je taky dulezity, "mokry sraz" neni nic moc.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Trošku jinak
Radu peknych hranatych hacek a zafir kazi "corsa" s kufrem na strese
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet