Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Re: Spotreba benzinu 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
Já s 1.4kou dokážu jet naučenou 13km trasu do práce za 5.4. Okresky, vesnice, kousek města se 2ma světlama, jedna stopka, dvě přednosti, jeden nadjezd nad kolejema. Jedu na limitech nebo těsně nad něma, město 50 - 60, okresky někde 90 - 100. Občas tempomat
- Reklama
To já zase musím říci, že 1.6XER na spotřebu super.
Po dálnici trasa Plzeň Brno a zpět dávám za 7,8l/100km na zimních gumách. Jezdím tempomat 140km/h dle GPS.
Jinak se není problém na normálních silnicích vejít do 7mi litrů. S trochou snahy a bez klimy to jde k 6ti.
Po dálnici trasa Plzeň Brno a zpět dávám za 7,8l/100km na zimních gumách. Jezdím tempomat 140km/h dle GPS.
Jinak se není problém na normálních silnicích vejít do 7mi litrů. S trochou snahy a bez klimy to jde k 6ti.
clasic III car. 1.6
I takhle umíme jezdit. Cesta cca 30 km 1/3 město
Jen je problém, že se nám tak nechce jezdit
Jen je problém, že se nám tak nechce jezdit
Alespoň u mě ta spotřeba podle stylu jízdy,ale zas tak velká propast když to zmáčknu a pak když jedu jak důchodce tam není. Jezdil jsem v zásadě bez nějakých větších omezení, prudší rozjezdy , kolem Plzně po obchvatu 170, pak zase chvilku piano do 100km/h. Spotřeba nešla přes 7,4. Před týdnem jsem to vynuloval a dodržuju limity v obci a mimo. Žádné prudké rozjezdy a citovka. Ovšem předjíždí mě i cikáni v žigulech. Spotřeba se pohybuje mezi 5,8 - 6,2. Ale myslím, že autu ani mě to nedělá dobře
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Z18XE-Já si na spotřebu též stěžovat nemůžu,už ani když jsem měl Bertone.Nuluji pc při každém přezouvání,a dlouhodobá na léto je zatím rovných 7,na zimu to bylo 7,1.Moc velký rozdíl v tom neni,ale je to prostě tím že v zime se jezdi pomaleji :)Ale jezdím hodně couráky..Když už jedu někam dál,tak je to vždy okolo 6,1-6,3.Když jedu po dálnici tak je to do 6,5l.Spotřeba super na 1.8 ale Bertone s X18XE1 to umělo ještě o kapku mín.Do itálie a plně naložená 6,2L.
A Taky můžu hezky srovnávat odezvu na plyn.pedál a musím říct že zlatý lanko !Elektronika má dlouhou odezvu ale dá se nato zvyknout..
A Taky můžu hezky srovnávat odezvu na plyn.pedál a musím říct že zlatý lanko !Elektronika má dlouhou odezvu ale dá se nato zvyknout..
EX Astra H 2004 1.8 16v 92kw hatchback
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
já když jedu po dálnici, tak mám spotřebu 15, protože jedu 2 kilča
A tím jsi chtěl říct, že ty dvě kila jedeš v rajchu kde to jde , co
No já jsem to ještě neprubnul co ta 1,6 85 kW dovede na maximum. Chvilku jsem jednou závodil s dieslovou koktávkou kolem 180km/h a on to pak vzdal.
No já jsem to ještě neprubnul co ta 1,6 85 kW dovede na maximum. Chvilku jsem jednou závodil s dieslovou koktávkou kolem 180km/h a on to pak vzdal.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
Viking: A tu o Cerveny karkulce taky znas?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já myslím že spotřebu rozjezdama neušetříš bud budeš při rozjezdu střikovat malo paliva = pomalejší rozjezd, nebo to prostě vokouříš a rozjedeš se rychleji stou stejnou spotřebou paliva ... největší vliv na spotřebu má plynulost ... za poslední dobu ted mam nějaký spěchy furt tak se rozjíždím prudce a spotřeba mi šla z 7,0 na 7,1 ... a po dálnici jezdím z normálních 100km/h - 120km/hvikingP píše:Alespoň u mě ta spotřeba podle stylu jízdy,ale zas tak velká propast když to zmáčknu a pak když jedu jak důchodce tam není. Jezdil jsem v zásadě bez nějakých větších omezení, prudší rozjezdy , kolem Plzně po obchvatu 170, pak zase chvilku piano do 100km/h. Spotřeba nešla přes 7,4. Před týdnem jsem to vynuloval a dodržuju limity v obci a mimo. Žádné prudké rozjezdy a citovka. Ovšem předjíždí mě i cikáni v žigulech. Spotřeba se pohybuje mezi 5,8 - 6,2. Ale myslím, že autu ani mě to nedělá dobře
Zralok má pravdu, fyziku neoblafneš. Na rozjezd potřebuješ pořád stejně energie