Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Včera jsem otočil Ova-Praha a zpět. Na cestu jsem do nádrže nalil čistič vstřiků a zpátky jsem to docela hnal a po příjezdu mi přišlo, že motor má úplně jiný zvuk, tak uvidím jestli se mi to jenom nezdálo
Jinak měl jsem obavy z policajtů, bo hrozili že jsou prázdniny a že budou všude..mno na celých těch 800 kilometrech jsem potkal jednoho policajta a ten zrovna tlačil nanuk, takže opět sliby chyby..
Jinak měl jsem obavy z policajtů, bo hrozili že jsou prázdniny a že budou všude..mno na celých těch 800 kilometrech jsem potkal jednoho policajta a ten zrovna tlačil nanuk, takže opět sliby chyby..
- Reklama
Tak novou insignii OPC )Nerez píše:Insignia J OPC? To je nějaký hybrid mezi Astrou J a Insignií OPC?
za to já jich dneska potkal docela dost a to zejména na motorkáchsalám píše: Jinak měl jsem obavy z policajtů, bo hrozili že jsou prázdniny a že budou všude..mno na celých těch 800 kilometrech jsem potkal jednoho policajta a ten zrovna tlačil nanuk, takže opět sliby chyby..
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
u nás za dědinou stojí už druhej den. Pak jenom pustí majáčky a zastavujou. Nikdy sem je tu neviděl, tak sem se taky divil
- BikerMarius
dnes doplněná klima (100g) a v nádrži pro-tec CommonRail Diesel System Clean&Protect at je astřičce před operací dobře
Vite nekdo z hlavy jaka je baterie ve sklopnym klici (Astra rv2009)? Je to 2032 nebo 2025? Diky
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Vcera vymena oleja, dalej vzduchovy, olejovy, kabinovy, palivovy filter ....
GM Dexos 2 5L , MANN, ALKO, FILTRON .... 145000 km
GM Dexos 2 5L , MANN, ALKO, FILTRON .... 145000 km
ASTRA H CARAVAN Z17DTH, 74kW ,r.v. 2008
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia
AGILA Z10XE, 43kw, r.v. 2000
OPCOM/diagnostika/aktivacia
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Ja detto, vcera druha garancna, material vlastny, filtre MANN, olej GM dexos 2, GM brzdova kvapalina, cistenie brzd a antikorozna prehliadka za 117 EUR
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- BikerMarius
Taky čistím. No po tak dlouhý štrece musel bejt pěkně prohřátej to mam pak taky jinej krásnej zvuksalám píše:Včera jsem otočil Ova-Praha a zpět. Na cestu jsem do nádrže nalil čistič vstřiků a zpátky jsem to docela hnal a po příjezdu mi přišlo, že motor má úplně jiný zvuk, tak uvidím jestli se mi to jenom nezdálo